- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Krugszvele #20 üzenetére
Ez minden eps szigetelésnél előírás. Azért kell, mert ha bent megvan bontva a vakolás, akkor már nem tekinthető légtömörnek a falazat. Ezért írtam, h minimum a függőleges tégla csatlakozásokat illene kikenni habarccsal.
Nálunk kb 80nm+tetőtér, előző tulaj tett fel 5cm szigetelést a 38-as porotherm téglára. Én ablakokat cseréltem 3 rétegűre, egy része már passzív házas, tetőteret sk csináltam, 30-35cm szálas szigeteléssel, és nálunk is 9k kb a fűtés szla. Még tervben van +10cm szigetelés, de nagy moticávióm nincs arra, h ebből legyen mondjuk havi 5k a fűtés rezsi. Tetőtérben be van csövezve a légtechnika is, elvileg mehetne hőcserélős szellőztetés, de szintén azt látom, h sosem hozná vissza az árát. -
ncc1701
veterán
Kevesen tudják, de külső szigetelés elött a függőleges tégla csatlakozásokat tömíteni illene.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest