Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Ezek már normális épületnél is előírások, vagy csak a nullás házaknál? Kissé túl van lihegve a téma, ahogy láttam pár új házat, iszonyat mennyiségű gépészet kell bele, az álmennyezet be van csövezve végig... túl sok a technológia benne.
De efelé tart a világ.
Én azt se értem, hogy miért van, hogy nem egymás mellé teszik a fürdőszobát a wc-t és a konyhát, ahol víz kell és ahol szennyvíz keletkezik.
Helyette az aljzatban csorgatják a vizet, szennyvizet, rábetonozva, javíthatatlan, folyamatos hibaforrás. 100 évvel ezelőtt úgy építettek, hogy hozzá lehessen férni a dolgokhoz, most az örökkévalóságnak betonoznak alap alá műanyag csöveket 50 éves élettartammal...(Csak azért mondom, mert 75 négyzetméteren lakunk, kb 10 centis szigetelés minden irányból, bent télen 23 fok van és 9000 ft a gázszámla. Ezen még mennyit lehet spórolni? 2000 ft-ot? További sokmilliós költséggel? Legyen egy ésszerű egyensúly.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mini PC
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest