- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibanez16670
csendes tag
Már megint későn olvastam...
Ma vettem egy ilyen billentyűzetet az interspórban, mert a régi (kb. 20 éves) megdöglött. Nem kicsit keresgéltem, mert gépírást tanulok, ezért olyan cucc kell, ami kényelmes, és minden a helyén van (kompakt, összenyomott, minden-gombja-máshol-van-mint-kéne izék felejtősek).
Hát erre nem rossz helyen van az Ű betű? Pedig minden más tök jó rajta (na jó, az 1.1 USB azért manapság már ciki), kényelmes, meg minden, de holnap mégis viszem vissza. :-( -
andreasbee
csendes tag
Nekem fehérbe van, sztem abban szebb! és elég gyalázatos, hogy csak szinte egy InterSpar és egy fehérvári Auchan ba lehet találni pleomax terméket....mert ami a neten forog, az véleményem szerint ronda, s ez a márka a desingről szól!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tudja valaki, hogy PKB-5100-at hol lehet kapni?

-
Kriza
őstag
Nekem ilyen billentyűzetem van, de én nem vagyok ennyire odáig érte.
A billentyűk minősége jó, de amikor megláttam, hogy az USB csak 1.1-es, majdnem szétb@szott az ideg. Ráadásul a műanyag burkolaton eléggé rendesen megmaradnak a csúf ujjlenyomatok. -
philoxenia
MODERÁTOR
Valóban szokatlan eleinte.
Nemrég vettem egy ilyet./csak billentyűzetet./ egyelőre nincs gondom. Az USB nekem csak opció, mert négy USB van a notin.
Az összeszerelési minőséggel nincsenek gondjaim, hatásában más, de eléri a MS natural keyboardom minőségét. -
ViTToRe
aktív tag
Hmm, azért lett kisebb a Backspace mert az Ű betűt felülre rakták
Ennyi év gépelés után nehezen tudnám megszokni azt az 1 betű változást is. -
MichaelSD
őstag
-
Mulderpapa
aktív tag
Én office depotban dolgozom, nálunk 3990 Ft volt ez a billentyűzet, vitték mint a cukrot.
Ennek legfőbb oka az volt, hogy nagyon csendes.Egyet hoztak vissza, mert az ü betű be volt ragadva.A színváltós egérből tőlünk még nem vittek egy darabot sem.
Lehet azért, mert mellette ott van 1k-val olcsóbban a sima lézeres változata, vagy a Kensington, -
4sal3
aktív tag
én az interben melózok a műszakin és nap mint nap találkozom ezzel a márkával
az emberek nemnagyon viszik, mert ismeretlen a márka. van egy egerük... az a színváltós a pontos típusa: SM-3800
na ezt nemmondom hova kívánnám el
vettem egy ilyet bnőmnek, gondoltam tetszeni fog neki, hát a minőséggel volt egykis problémám. egér ugrál összevissza, egyszerűen kezelhetetlen.ui: a bemutató tuti lett

-
Solten
őstag
-
Degeczi
nagyúr
jópofa a nálunk (mert tengerentúlon egy "Boynq" nevű cég kínálatában szerepel - kérdés, egyáltalán a Samsung gyártja-e, vagy csak noname gyártó cuccát brandelik át) Pleomax név alatt forgalmazott, kenyérpirító formájó kártyaolvasó is:

(kár, h nincs kidobófunkciója, csak dekoráció az oldalán a fül) -
törölt tag
Grat, jó bemutató, sajnos a vakut lehet nem kellett volna ennyire erőltetni, mert a fekete eléggé egybemosódott sok esetben, pl a klavi aljából semmit nem látok.
A képek meggyőztek, ilyenem sem lesz. Pont a kicsinyített backspace miatt.
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
-
cizoe
őstag
Ja és van mégegy (olcsobb sokkal ~35 dolcsi) MATIAS usb 2.0 keyboard
-
neduddki
nagyúr
HI!
2.5k? aakor ma b58 v. ostanaba rx250
udv
neduddki
-
MaSzKa
senior tag
-
cizoe
őstag
Szintidő: 8 mp google...
Sajnos jó drága ($129.99) de ha fontos.. -
Oldmobil
aktív tag
Szétrobban az agyam
2008-at írunk és a beépített portok USB 1.1-esek. Hónapok óta keresek klasszikus felépítésű billentyűzetet beépített USB _2-es_ aljzatokkal, azt hittem már megtaláltam, mert ez a bill egész pofás, de nem. 
-
kornél1
aktív tag
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
-
kornél1
aktív tag
nekem vmi pleomax hagszoro párom van. de a régi olcso 5.1emhez képest full ocska...
-
Jofi81
őstag
-
Gonz0
tag
" A ’Crystal’ borítás is szépen kidolgozott, az illesztések pontosak.."
Megnézted te a bekezdés fölött látható fotót? Milliméteres hézag van a felső rész és az alsó között..
-
Skyhigh
aktív tag
-
Solten
őstag
Köszi hogy szántatok időt az elolvasására

Jofi81: Az intersaprban vettem őket...
Kaját venni mentem, de megláttam őket és megtetszettek... 
-
RexpecT
addikt
A billentyűzetbe épített Usb csati tényleg vonzová teszi ezt a billentyűzetet.
Grat jó írás! -
cizoe
őstag
Jó ez a billentyűzet, kicsit olyan mint egy ruhafogas.
Jó írás, grat! 
-
JoeYi
őstag
-
Jofi81
őstag
Az intersparban szoktam látni ezeket a kütyüket, egész jól néznek ki. Van hangszórójuk is. Csak azt nem tudom, hogy mi értelme létrehozni egy új márkát, ha azután nagy betűkkel melléírják, hogy "SAMSUNG CORPORATION"...

Egyébként jó írás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az összeszerelési minőséggel nincsenek gondjaim, hatásában más, de eléri a MS natural keyboardom minőségét.

Sajnos jó drága ($129.99) de ha fontos..