Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol/temp
csendes tag
válasz
#52815360 #138 üzenetére
Full cpu limit mellett 10-20 szazalekos különbseg ..azert sem jo ez a pelda a gyakorlatban mer full hd ban hamarabb lesz gpu limited mint hogy latnal komolyabb különbseget.
Masik oldalrol nezve megér akár 60-90 szazalekos felárat 15 szazalekos különbseg?
Vagy pedig van különbseg 68 vagy 79 fps közt?
Gamer szempontbol ez kb semmi különbseg tehat ha kicsit tevedtem is a lenyegen nem valtoztat...sima 1600as ram is ugynannyi mondjuk mint az 1333-as, igazabol arra celoztam akkor hogy egy alap ram pár böven ugyanolyan jo mint egy 3ghzes csoda.Ez pedig egy kicsit aktualisabb cim ahol latszik mennyi a különbseg...hat megeri ezer a gémer ram?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest