Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Igazad van - tényleg úgy lenne a legcélszerűbb, ha minden az lenne. De nem igazán dolgozom már annyit mostanság, mint régen; inkább próbálok egyszerűen és nyugodtan élni, amihez elkél némi kompromisszum.
Persze, ha a bioboltok nem másfélszeres és kétszeres áron kínálnák a termékeket, lehetne ez másként is... 
A sütőalkalmatosság egy tapadásgátló bevonattal ellátott tálca. Keresgélek jó ideje pizzasütő követ, de csak sütővel együtt találtam... Kínomban már arra is gondoltam, hogy veszek valamilyen sima aljú, nagyobb méretű agyag járólapot erre a célra.
-
Akheron
senior tag
Sima csapvizet.
Mentségemre szóljon, hogy már szemezgetek a fordított ozmózis elvén működő szűrőberendezésekkel... De az ilyesmi egyelőre még nekem is túlzásnak tűnik.Annyira nem kellett sokat bíbelődni velük. A fonás, szaggatás, csavarás aránylag hamar megvan.
Bár végül is embere válogatja; én szeretem ilyesmiben kiélni magam, így nem érzem nyűgnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, ha a bioboltok nem másfélszeres és kétszeres áron kínálnák a termékeket, lehetne ez másként is... 
Mentségemre szóljon, hogy már szemezgetek a fordított ozmózis elvén működő szűrőberendezésekkel... De az ilyesmi egyelőre még nekem is túlzásnak tűnik.