Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 1992-1993, a játék folytatódik
- Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Az első és második rész is óriási! Várom a folytatást!
-
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #18 üzenetére
Zöldkártyát, hogy lehet szerezni Pityuékhoz??
-
Geri Bátyó
addikt
Igazából ez nem is meglepő. Az első bejegyzések még konkrétan csak az ökörködésről szóltak (részemről is), de aztán kellett alapot adni a folytatáshoz és megmagyarázni néhány dolgot, bemutatni a szereplőket, stb. Rengeteg ötletem volt, köztük mellékszálak (Valentin nap, wellness), amiket bele akartam venni, mert később akár fontosak is lehetnek.
Ráadásul az ilyen hosszabb terjedelmű iromány még nekem is új.(Vitézdoktor a 3. részben meg lesz említve és talán a 4-ben kap megint több szerepet, de psszt. ezt még nem tudhatod!
)
-
Urby66
aktív tag
Véleményem szerint az első részek voltak a legjobbak, de a mostani sem rossz. Én úgy ereztem kicsit nehezen indul ez az újabb adag, de a végére eléggé jól magára talált.
Azért én hiányolom, hogy Vitézdoktor már nem szereplő...Egyébként így tovább, írni jó, bár egyre kevesebben olvasnak.
-
Geri Bátyó
addikt
Válasz akart lenni:
(#15) SynthwaveNa várjál! Én ehhez a rejtjelkódhoz már túl öreg vagyok!
Pityu stílusban ugyan ez: Rosseb se érti ezt az izét, a kecském érthetőbben mekeg!
[ Szerkesztve ]
-
Kecskez ftw.
Főleg, ha ellős bak fajta.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Ez a Te történeted, úgy csűröd, csavarod, ahogy csak akarod. Aztán ha jónak bizonyul az ötletem, sörtől kótyagos lesz a falu népe.
Hogy engem miként tudnál "beépíteni" a történetbe, fogalmam sincs, de ha komolyan gondoltad, ám legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #8 üzenetére
mindenki a szájára vesz? ( :
no mi az a cím lelkem uram, hónap' bekötőzök' én arra a faluhelyre , mán' nyithassák' is a szájukat!
( : -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #8 üzenetére
Lehetne árpa is, abból sört lehetne készíteni.
-
Geri Bátyó
addikt
Jó a repce, de az csak 2 év után terem rendesen és bár Gabi örülne neki a méz miatt, inkább búza lesz majd!
(#5) Chaser: Most Pityu stílusban válaszolok: Rosszú látod barátom! Minálunk nem úgy megyen, mint amit a városiak gondúnak, hogy bárki, bárkivel a széna között! Ez csak egy legenda! Persze vót ilyen, meg van is, de nem ez a jellemző! Inkább olyan visszafogottak vagyunk, mert mindenki a szájára vesz. Minket is Marcsával már azelőtt, hogy bármi komoly lett volna!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #3 üzenetére
várjámá', úgy tudtam a falusiak még annyira sem húzzák a dolgot mint mink' puhány városiak ((( :
elolvasom majd a többit is, de ez "felzaklatott" :d -
Vakegérke
félisten
Nem bírtam ki, nekiugrottam a történetnek, elolvastam. Sukár, ahogy Lakatosék mondanák.
A malom körüli földeket jövőre repcével kéne beültetni, az olyan szép sárga, és még olajat is ki lehet nyerni belőle.
-
Geri Bátyó
addikt
Ez egy kitalált és idealizált sztori, ahol a felek erősen falusiak az összes ehhez tartozó fenntartásokkal és esetleges frusztrációkkal. Ne keress benne valós problémát, vagy megoldást, vagy bármi hasonlót!
Ez most tényleg csak egy agymenés a részemről, aminek semmi köze a valósághoz!
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
ha ez valós és egy hölgyemény aluszkálni akarna mellettem "csak úgy" alapon anélkül hogy nem ismertem volna már meg nagyon mélyen ( : , hát hamagyorsan' hozzvágnék egy plüss macit, aluggyá' azzal bazze' ((( :
valahogy nekem nem életszerű, hogy felnőtt emberek aluszkáljanak anélkül, hogy a "kötelezőn" túlestek volna, mert ha egy 5 éves rokon kislány aluszkálni akar velem meg feleségül akarja vetetni magát még azt is megértem, de felnőtt nőnél egyiket sem -
Geri Bátyó
addikt
Ahogy az első részben írtam, a kiindulás egy játék volt. Ez a rész viszont már teljesen az én agyszüleményem. Volt "előolvasóm" és szerinte ez jobb, mint az első rész, de én rátok bírom a megítélését!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amiből az is kiderül, hogy hogyan lett Pityuból az alkeszok réme és hogyan lett egy kecske a kutyája!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vírusirtó topic
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Asustor NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...