Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tkazmer

addikt

válasz Dany007 #17 üzenetére

megvan az ok a siránkozásra.
    ez a gond, (és szerintem ez az a so called "magyar mentalitás"), hogy csak siránkozás van, semmi más, mert a többség csak várja, hogy a szájába repüljön a sültgalamb.

asszem te írtad fentebb, hogy mit tudnál tenni, hogy több fizetésed legyen, hogy változzanak a dolgaid, majd legyintve annyit mondtál, hogy persze, 4 évente egyszer dönthetsz...
    ez a probléma! hogy nem lehetőségek keresése a fő cél, hanem az, hogy "áá, nekem úgysem lehet, majd a "nagyok" vagy a "politikusok" vagy a "vezetők" megcsinálják, úgyis nekik vannak csak lehetőségeik, stb.
    hát nem így van. nézd meg tildyt, bevallása szerint 0 hátszéllel jutott egy kis faluból európa egyik központjába, ahol azt dolgozza amit szeretne és ezért meg is fizetik.
    pont neki kétlem, hogy olyan hű de nagyon sok "adott" lehetősége lett volna, inkább tett érte, hogy úgy alakítsa az életét ahogy szeretné, keresett és talált lehetőségeket.

a siránkozásnak persze, lehet oka, én inkább úgy gondolom, hogy akinek oka van arra, hogy siránkozzon, annak elméletileg nincs rá ideje, hiszen optimális esetben siránkozás helyett megoldásokat, lehetőségeket keres - és talál is, ha elég kitartó.

Új hozzászólás Aktív témák