Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• negyedes

addikt

válasz bartucc #137 üzenetére

Imadom az ilyet. Multkor mentem vinyotcserelni vlkhez. Mar elore szoltam 4 nappal, hogy masolja at/irja ki a fontos dolgokat, valasz: jo meglesz. Megyek, szetkapom a gepet kerdem, hogy le lett mentve minden?(fo a biztonsag...) valasz:hat nem. :W Jo akkor ossze a gep bekapcs win betolt, mondom, hogy masolja at ami fontos, elvegre az O gepe, erre mit kapok a pofamba:masold at te letszi mert nem tudom mi a fontos :F :W (36 eves no). Ezek utan ne mejen fel a pumpa??? :O

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

• negyedes

addikt

Nekem is van egy jo kis storym. Keresztanyameknal nem indul a gep. Felhiv es azt monja h nem tolt be awindows. Mondom ha hazamegyek(masik varosban jarok egyetemre ) megnezem. Eljott a hetvege, elmegyek hozza es kerdem mit csinalt. Mondja h semmit cska kikapcsolta az gepet a power gombal( :W ) mig ment, mondom h ilyet nem csinalunk mert meghalhat a vinyo. Erre nekemall h o sokszor csinalta mar ezzel a geppel meg a munkahelyen is igy kapcsolja ki, razom a fejem, hogy nem szabad, de valtik allitja, hogy semmi baja nem lehet tole hisz mar tobb szaszor megcsinalta es mindig ment utanna. Ezek utan szetszedem a gepet, vinyo porog de win sehol. MInden aramalatt van. Hozok masik vinyom azt latja es megy is, ra XP es mindenki orul. Hazavittem a vinyot lementeni valahogy a rajta levo kepeket, de sehogysem sikerult elett lehelni bele. Mondom akkor szetszed es megnezem h mi baja. Nagy nehezen szetkaptam es mi vart? egy bazi nagy csik a tanyer belsejetol a szeleig. Ahogy megszakitotta az aramot a fej vegigkarcolta a tanyert es igy meg is halt a vinyo.
    De meg sokat irhatnak ilyen storykat. A kedvencem az az mikor kihivtak h nem megy a hang. Megnezem a beallitasokat es le volt nemitva :Y .

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

Új hozzászólás Aktív témák