- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Itt felénk nem sok szolgáltató van, "falun" szerintem majdnem fordított a százalékos kijelentésed
Amúgy meg, szolgáltatót lehet váltani bárkinek, a többit nem ismerem, miért "best buyabb", mint a T-Home...tehát ha lenne más, valószínű akkor sem váltanék...
De, hogy a T-Com példánál maradjunk, vagy legyen az Voda, ha valaki lebeszél havi 10-15 ezret, akkor miért ne vágjanak hozzá 10-20-30k-ért egy ájfón 5-öt?? Ha úgyis lebeszéli nem tök mind1? Ettől még nem veszi drágábban, csak a szolgáltatónak egy fix hozamot generál...de azt generálná ígyis-úgyis, ha kap telót, ha nem...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
anjani182
őstag
Mert a T-Home!!!-hoz nem "sétálhatsz" be csak úgy, hogy kérek egy tabletet...
A 10 megás net pedig úgy 2.450 Ft, hogy hűséges előfizető vagyok és van mellette még 1 szolgáltatás (tehát T-Home dupla kedvezmény, ez elméletbe lehet vezetékes telefon is vagy TV előfizetés) plusz távszámla.hu -n fizetek átutalással. Ezek a feltételek...
Remélem most nem azzal fogtok jönni, hogy ki az aki elkölt 5-6-7e Ft-ot TV-re és netre? Gondolom senki nem TV-zik, és netezik
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
hallador: Linkelni már csak azért sem fogok, ha eddig lusta voltál felmenni a t-home.hu-ra... akkor nincs miről beszélni! Mint mondtam ~47k a Galaxy Tab 2 WiFi...(élő net előfizetés szükséges természetesen)
b.: mint írtam, "ezer éve" előfizető vagyok, TV-t, netet eddig is fizettem és fizetni is fogok, akkor minek vegyem meg ezt a tábla PC-t mondjuk az Edigitalból 55k-ért? Ha itt olcsóbb...ja hogy ne írjak alá hűséget és fizessek 3x annyit?
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
10 megás internetre fizetek 2.450 Ft-ot /hó...itt vidéken ez a legjobb ár. Gondolom 1 év múlva is fogok netezni, meg 2 év múlva is, ha már vagy 7-8 éve előfizető vagyok.
Szerintem itt a fikázó hozzászólok nagy része valami diák féle lehet, el nem tudják képzelni, hogy hogy működik ez, mivel nincs háztartásuk, egyből a "rablás" meg hasonló szókat látják ha az ember kimondja az előfizetés szót...
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
válasz sing1ep1ayer #10 üzenetére
Gyenge tablet? Vegyek kínai, mert az sok gigás?
-
anjani182
őstag
Nem kell itt okoskodni, Galaxy Tab 2 7" WiFi 47 rugó, vagy egy összegben vagy kamat mentesen, ha T-Home előfizető vagy. Senki nem beszélt itt SIM kártyás előfizetésekről...
Problem?
-
anjani182
őstag
Hát nem tudom, T-Home előfizetés mellé 47e-ért meg lehet venni a Galaxy Tab 2-őt...nekem is ilyen van, tőlük vettem nemrég, szerintem teljesen jó vétel.
Kétlem, hogy egy noname kijelzője felveszi a versenyt a márkás darabokéval (neten van teszt, le is írják, hogy a színhűsége meg a panel elég sz*r)...vastag is, ezeket max a hardverrel tudják eladni, sok gigabájt, száz magos proci stb., láttam én már olyan gyenge wifi-t ezekbe, hogy alig fogott jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Sniper Elite 4 - Már iPhone-on és iPad-en is játszható
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbillujjlolv IR kam gar