Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a Ryzen 3500 várásában vagyok, kész az új konfig, "csak" a proci hiányzik belőle. Addig meg, amíg nem jön a rizsám, Intelen vagyok főként. Mégis zavar, hogy ebből ügy lett, és nagy hibának tartom az AMD előre nem látását.
Nem vagyok a helyükben, talán hülyeség is, de lehetett volna csinálni mondjuk egy referencia konfigot minden procihoz, és megadni velük egy biztosan tartható garantált boost órajelet, ami ezen túl van, az pedig ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Akvarisztika
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi