Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Azt is érdemes megjegyezni, hogy nyugaton sokkal kedvezőbb csomagban el lehet hozni egy csúcskategorias telefont. Nekem pl. havi 39 euró az s8 plusz, 0 euró kezdővel. Ebben van havi 100 perc, és korlátlan 4g mobilnet. 2 éves hűséggel. Szóval le is mondtam a vezetékes netet (havi 26 euró volt a legkisebb csomag.) Ha azt nézzük, hogy ezért az összegért 3 órát kell dolgoznom, akkor nekem megérte. Ugyanennél a szolgáltatónál most a note is kb 50 euró havi szinten, ebben a csomagban. És később olcsóbb is lesz. Ha valaki utána számol, szerintem megéri ez az összeg, hogy nem egy alsó, középkategóriás, lassú szutyokkal kell szenvedni. Van normális aksi, fényképező, GPS, böngésző a zsebemben, ott amikor szükségem van rá. Én csak azt nem értem, hogy Magyarországon miért olyan magas a havidíj?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest