Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zenészke #1252 üzenetére
A dolgok jelenlegi állása szerint a STB-k médialejátszó képessége igen szerény, hiába sorolják fel, mi mindennel kéne elbánjanak, hiába hegesztik hivatalosan vagy okosban a firmjüket (ha egyáltalán foglalkoznak velük....), elég egy hangsáv vagy egy ismeretlen kodek vagy egy külső feliratfájl és máris csak a bosszúság van. Nem erre találták ki őket. Ha csak olyan filmjeid vannak, amit véletlenül visz, akkor te az elégedettek táborát fogod gyarapítani, de a topikok rendre arról szólnak, hogy nem csak elsősorban mint vevővel, hanem mint lejátszóval is gondjaik vannak a júzereknek, akik azt gondolják, hogy 10-15eFt-ból egy füst alatt megkapták a két készüléket (STB+médialejátszó) együtt. A nálam járt STRONG 8903 lejátszója pl. vitte a könyvtári 720p mkv-kat, de mozgásnál periódikusan akadt a képe, a "könyvtári" 1080p .ts fájlokat nem tudta lejátszani. (AVCHD-val sajnos nem próbáltam, már nincs nálam).
A Pana 1080/50p AVCHD felvételek kezelése még az olcsóbb médialejátszóknak sem biztos, hogy megy, vagy tökéletesen megy. Én egy - összes ismert képességbeli hiányossága ellenére majdnem mindenevő és besztbáj - HIMEDIA 200B-től váltam meg másfél év egyébként elégedett használat után, mert a Pana HDC-SD90 felvételeinek lejátszásakor svenkelésnél remegett a képe. Az EGREAT R6S-nek pl. nincs ilyen gondja.
Vannak beépített DVB-T vevős lejátszók a piacon, de azok nem CX-esek és arra sincs info, mit kezdenek az AVCHD felvételeddel.
A legjobban akkor jársz, ha veszel egy külön CX-es STB-t, amit a saját fórumában kevésbé szidnak mint vevőt és annak használod, amire eredetileg szánták: TV-t nézel vele...A médiafájlokat meg médialejátszóval kezeled. -
kmarci25
veterán
válasz
zenészke #1252 üzenetére
XtremLor: ezért nem értem. IP címnek beírtam, amin elérem, a portot hagytam úgy ahogy volt, a böngészőben is úgy érem el. Felhasználónév, jelszó üresen, és mégsem jó... Oké, nem halok bele, ha nem működik, mert browseren és okostelón is elérem, de ez a gui-s megoldás pofásabb, és többet is tud (kb mint egy teljesértékű torrent kliens), ezért jó lenne, ha működne. Az lehet a gond, hogy közbe a böngészőben is nyitva volt a transmission oldala? (Két kapcsolódást ne tudna fogadni??? Meglepne...)
Zenészke: itt nézelődj, ezek azok a set-top-boxok, amik tutira alkalmasak a vételre. Érdemes a mindigtv oldalon azt is megnézni, hogy a nyári vityillóban mit és hogyan tudsz fogni, persze egy tetőantennával fognak jönni az adók.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest