Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
Értem a dolgot, kell mert, most ez a menő, de tényleg: FELESLEGES.Miért? Mert e-nélkül is a legjobb Magyar hardveres oldal vagytok!
A f.szbúkkos logint meg nem értem miért jó. Amikor meghívtak egy minimalista jelszót is engedett a acc. létrehozáskor, tehát ha fos a f.szbúk jelszó akkor fos lesz a többi is....
Ugye nem kell magyarázni a következményeket, a különböző oldalakon.Twitter: igazából eddig nem láttam értelmét, főleg olyan felhasználásssal amit te is írtál, de én személy szerint saját kis emlékeztetőnek használom, ha találkozok valami jó cikkel vagy linkkel. Erre jó.
Olvasom tovább a hsz.eket...
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- PayPal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest