Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Aktív témák
- 

PetX aktív tag Teljes mértékben egyetértek veled! 
 Értem a dolgot, kell mert, most ez a menő, de tényleg: FELESLEGES.Miért? Mert e-nélkül is a legjobb Magyar hardveres oldal vagytok! A f.szbúkkos logint meg nem értem miért jó. Amikor meghívtak egy minimalista jelszót is engedett a acc. létrehozáskor, tehát ha fos a f.szbúk jelszó akkor fos lesz a többi is.... 
 Ugye nem kell magyarázni a következményeket, a különböző oldalakon.Twitter: igazából eddig nem láttam értelmét, főleg olyan felhasználásssal amit te is írtál, de én személy szerint saját kis emlékeztetőnek használom, ha találkozok valami jó cikkel vagy linkkel. Erre jó. Olvasom tovább a hsz.eket...  
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest