- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #245 üzenetére
Úgy gondolom, hogy én álláspontomat érvekkel támasztottam alá, így nem teljesen világos mi szükség volt erre az alacsony színvonalú arrogáns üzenetre, főleg azt is figyelembe véve, hogy te ezen topicban már többször alulmaradtál a vitában, és súlyos inkompetenciát mutattál alapvető érvelésmenetek és az ahhoz felhasznált eszközök (pl. irónia) interpretálásában. Ennél fogva e felsőbbrendűnek mutatkozó, valójában azonban igen alantas megjegyzést nem igazán tartom helyénvalónak.
@Jim Tonic: Te üzenetre ugyanez érvényesül. Mellesleg két évvel ezelőtti felmérés szerint az intelligencia hányadosom 128, melyet hajlandó vagyok bizonyítani is, ha állod a teszt költségeit. Feltételezve tehát, hogy az IWIW felhasználói a társadalomból véletlenszerűen kerülnek ki az átlagos IQ 100 körül mozog, melyet a 128 az én matematikai ismereteim szerint semmilyen módon nem ront.
@PazsitZ: Jogos, teljesen. Sajnos az én életkorom rétegére az ilyen viselkedés jellemző, de úgy gondolom, hogy ez nem az én felelősségem.
Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest