Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
Köszönöm az ajánlást, természetesen az üzenetem előtt átfutottam a fentebbi okfejtéseket, így a tiedet is. Van benn ráció, de az igazság az, hogy ilyen alapvető feladatok ellátására, illetve információk beszerzésére ezer más (egy közönséges TV újság [lehet online is - port.hu] például az említett előnyök igen nagy hányadát lefedi, de a többire ott az e-mail, telefon, stb.) médium alkalmasabb a faszbuknál. Hogy csak egy okot említsek, nem kell tengernyi hülyeségben kutatni a használhatót. Értsd: Nem kell 30 új "partyfoto" kommentjének a lájkolására írt kommentjei, és az ebből alapított 10 agyament csoporthoz csapatlakozók listája felett átgörgetni, hogy megtudd, hogy Queensryche koncert lesz Budapesten. Persze, le lehet egyesével tiltani a nem kívánatos elemeket, de egyszerűbb, ha inkább a megfelelő módon próbálja az ember megszerezni a kívánt információt.
Másfelől az, hogy magam sosem regisztráltam erre a phishing oldalra, nem jelenti azt, hogy nem ismerem. Láttam már több ismerősömét is, mert persze mind nagyon rá van kattanva, részemről ettől még taszító az egész.
Álláspontom tehát változatlan, kívánom minden lájkolónak, hogy száradjon el az eper a farmján.
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest