Hirdetés
Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Nem lehetne a régi skin az új fizetős rendszerrel?? inkább... sorry nagyon nem bejövős...
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
Nem tudom átlátni a főoldalt
-
Joci??
senior tag
Lassan azért elkezd működni az oldal? nem értem hogy, amíg csináljátok az ujjat addig a régi miért nem mehetett. Van olyan ember akinek szerintem fontos lenne az hogy lássák a hirdetését.
-
Joci??
senior tag
Ez mondjuk jó hír, sajnos sok olyan hirdetésbe botlottam már bele, hogy azt hittem még meg van az illetőnek, bele éltem magam majd vissza írt, hogy "ne haragudj de már eladtam el, felejtettem lezárni a hirdetést."
-
Joci??
senior tag
válasz hackeeeee #1365 üzenetére
jó tegyük hozzá én is csináltam már ilyet hogy a google kidobta volt ilyen a Ph-n és ráérdeklődtem hátha meg van még az illetőnek csak leszedte a hirdetést. DE NEM 1-2éves hirdetésre érdeklődök
-
Joci??
senior tag
Most indult és már karbantartás van?? Jól kezdődik Jó tudom, csap pojénkodni probáltam.
-
Joci??
senior tag
bejött az új oldal!!!!!
-
Joci??
senior tag
kezdőőőődik!
-
Joci??
senior tag
kezd megint lassulni...
-
Joci??
senior tag
Valaki segítene hol a bánatban tudom törölni a hirdetésemet?? mert már mindent megtaláltam csak azt nem...
Szerk: megvan (archiv)ba kell rakni
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
nem szóltam huhh vazze kezd tököm ki lenni vele...
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
Úgy látom a gyorsasággal még mindig gondok vannak...
-
Joci??
senior tag
ADJÁTOK VISSZA A RÉGI HA-T, NEM TUDOK EGY KU..A LAPTOPOT SE ELADNI SE VENNI EZEN KACAT OLDALON!!!! MÁR AZ SEM ÉRDEKEL A TÖRÖLTÖK, BANOLTOK LESZ@ROM!!!
Nem hiszem el hogy nem letehet a régi külsőt fizetősre megcsinálni............."Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
végre müködik az oldal...
-
Joci??
senior tag
válasz teglasz #3713 üzenetére
Én is erre gondoltam, a rengeteg ember láttán, hogy nem jön be az új oldal, nem nagy kereslete lesz az oldalnak, magyarul bele fognak bukni. De ha a régit megtartanák az újításokkal mint ahogy te írtad biztos hamar elfelejtené a nép ezt a "félre lépést", és szívesen kiperkálná az a kis összeget. Én személy szerint nagyon ott vagyok, hogy törlöm magam innen, mert már másodjára ültem neki, hogy próbáljak barátkozni az oldallal de nem túl sok sikerrel inkább ideges lettem, ha lenne sok pénzem szétveretem volna már rég a gépem idegemben.
-
Joci??
senior tag
YEEEEEEEEEEEEE!!!!!
maradjon is így!!!!"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
válasz DJ WOKKY #3722 üzenetére
Erre azt mondják a nagyok hogy "Sok lúd, disznót győz'" vagymi a lényeg hogy ha kitartunk akkor talán lehet arról szó hogy belátják a "Fentiek" hogy mégis csak jó a régi az újításokkal hisz ez kell a barmoknak... soorryy érte
-
Joci??
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
válasz runner 125 #3818 üzenetére
+1!!
-
Joci??
senior tag
Ne haragudj, ha jól értettem akkor te neked van némi közöd az új hardver apróhoz? ÉN teljesen egyetértek azzal hogy fejlődni kell ez nem vitás csak ez a fejlődés kb. úgy jött mint derült égből a villámcsapás, idedobtátok az ujjat úgy hogy a régit le zárták és semmit nem lehetett vele kezdeni mikor az emberek nagy része ugye adni-venni szeretett volna, mivel ez az egyetlen értelmes oldal van Mo.-on.
Úgy lett ráadásul elénk dobva az oldal ami "ugye teszt" hogy full bug és teljesen instabil mindez megfűszerezve egy kis szemkifolyással illetve átláthatatlansággal.
Ezen nem kell csodálkozni hogy a júzerek 80-90%-nak nem tetszett hisz teszt. DE még mindig kérdezem hogy miért kellett lezárni a régi HA-t.(ami most már hála a magasságosnak nyitva van ismét mivel belátták a hibát)"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás"."Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás"."Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
Ennek örülünk, a legtöbb oldal azzal a beállítással jó amit használok ennél a régi HA-nál, és az újnál meg szétfolyik a szemem. Nem gondoltátok hogy minden egyes alkalommal majd a kijelző beállítással fogunk játszani mert épp az Új HA-ra mennénk fel böngészni.
Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest