Hirdetés
Aktív témák
-
dh66e
veterán
Be sem tudok lépni ill belépek kiírja hogy továbbít aztán minden kezdődik elölről.
Kérdéseim ez már éles műszak vagy teszt verzió mert már látok fent friss hirdetéseket is.Két napja szenvedek.Help!
Chrome-t használok és logoutos belépőm van.Nálam van a hiba? -
dh66e
veterán
A változás szele mindenkit megcsap,csak ez olyan szél amit nem szívesen szagolunk. Ugyi?
Egy dolgot nagyon hiányolok:- mindamellett hogy a régi oldal hihetetlen népszerű volt és egyedi a maga nemében ezért szerettem is oda járni és igen az ingyenesség meghatározó szempont sok sok juzernek,nekem is-Miért nem lehetett felhívni a tisztelt publikum figyelmét hogy most még csak teszt időszak van egy két hétig,várjunk türelemmel?
A hőzöngőket megértem kit ezért kit azért.Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége addig szomorúan várok.Azért ha lehet nagyon ne lőjetek mellé mert a hírek hamar terjednek manapság. -
dh66e
veterán
válasz engine19 #3125 üzenetére
Ezért írtam hogy megértem a hőzöngőket,így téged is.Nem tudom hogy meglehetett volna oldani másképpen is a dolgot,de most csúnya leszek:
Remélem nem tudják a hibákat orvosolni és visszaállnak a régire.A leggyorsabb és legolcsóbb megoldás az üzemeltetőknek:
Kérek egy számlaszámot amire éves tagdíjat vagyok hajlandó fizetni az egész régi jól működő rendszerért!
Csak korrekt ajánlatot kérek az üzemeltetőktől a régi rendszer megtartásával.Vegyétek figyelembe hogy sok sok embert irányítunk a Hardverapróra a különböző topicokból.
Köszönöm a figyelmet! -
dh66e
veterán
válasz WonderCSabo #3195 üzenetére
Az NSO-n szokott ez előfordulni főleg ha kikap a foci válogatott rossz teljesítmény mellett
-
dh66e
veterán
Most mi van srácok? Nálam megy a régi oldal!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest