Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz BlackPriest #2746 üzenetére
Egyébként nem türelmetlenek az emberek, hanem meglepettek és csalódottak. Két hét múlva mi lesz? Attól hogy a bugokat esetleg megszüntetik, attól valszeg a dizájn és a stukatúra alapjaiban változatlan marad.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
stranger28
addikt
válasz Motion_Blur #2741 üzenetére
Így van.
-
c0nn0r
tag
válasz Next Win ® #2703 üzenetére
Lehet h ingyenes a hirdetésfeladás, de nem működik!! Márpedig ez az oldal arról szól.
-
BlackPriest
őstag
Nem hiszem, hogy ez a megfelelő hely a régi motor megvásárlásra és konkurenciakénti beüzemelésére/új motor írására való buzdításra...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
theartofdota
tag
még csak alig indult el az új oldal de ezerrel megy köpködés, farkaskiáltás, távozással fenyegetőzés...
aki marad marad aki megy az megy. kit érdekel hol hirdettek? -
misx
senior tag
Kicsit jobban megnézegettem az oldalt, az a bajom vele, hogy túl szellős, és nehezebb így sok hirdetés között keresni, nem szólva a kani nagy betűkről. A régiben a "lista" sokkal információgazdagabb volt. Most ezt csak azért említem, mert a gmail játssza ugyanezt az új felületével, mert szerintük tök hasznos, ha 2x sorköz van a levelek között. Kifejezett élvezet, hogy 16:9-es kijelzőn (főleg 1366x768-as noteszgépen) emiatt max 5 levelet látsz egyszerre. Na jó azt legalább át lehet állítani szorosabbra, ha nem teccik.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz werszomjas #2748 üzenetére
Vissza a régit plusz kikalkulálni valami értelmes igazságos fizetési rendszert aztán kalap kabát máris szerintem százezreket spóroltak volna. Vagy spórolnának......Nah meg sok tagot itt tartanának. Még a vatera is ingyenes szinte.....akkor inkább oda kell betolni a cuccokat.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BlackPriest #2755 üzenetére
Szamomra meg az a hihetetlen, hogy ilyen felmerul és nem döbbent ra senkit fentről, hogy valami irtózatosan el lett kefélve...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
xstyle
tag
válasz stranger28 #2740 üzenetére
Jah értem mire húztad fel az orrod. Magyarázom a helyzet komikumra céloztam, nem a felhasználók beírogatásaira.
Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.
-
stranger28
addikt
válasz theartofdota #2756 üzenetére
Anyu, fogtam még egyet!(#2760) xstyle: Eléggé úgy tűnt nekem, hogy másra érted. De akkor bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz Motion_Blur #2751 üzenetére
Ti olvastok is egyébként?
-
Ranagol_5
senior tag
Haggyad, én már leírtam nekik ugyan ezt 3x 3 különböző módon, még sem sikerült még megérteni.
(#2756) theartofdota: Majd érdekelni fog, ha nem lesz miből válogatnod, mert nem lesz aki hirdessen.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
djcir
tag
Megyék szerinti szelektálás a hirdetésekben nem lenne rossz.
::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
BlackPriest
őstag
a design pár aprósággal simán használhatóvá tehető szerintem. nekem is jobban tetszik a régi, talán mert 4 év alatt megszoktam, de ez érdekel a legkevésbé. a struktúra szerintem annyit nem változott, ha elnézem a térképet, vagy csak úgy a kategóriákat, nem tűnik átláthatatlannak. én az árától jobban félek, 5 upért 200Ft szerintem sok. nem tudom mennyi lesz a hirdetés feladás, de ha drasztikusan drágább, mint a vatera, evidens, hogy mindenki oda fog menni, vagy más, ingyenes oldalakra (előbbi a biztonság, utóbbi az ár miatt)
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Steve(AMD)
tag
Hogy kicsit lelazuljon mindenki: videjó
Szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Mellesleg szerintem itt vég is a dalnak ha fizetős lesz a buli. Pont ez volt a jó a régiben hogy INGYENES volt meg maga a KIALAKÍTÁSA a régi hardveraprónak szerintem verhetetlen volt.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
sssz
őstag
google chrome alatt belépés után, mikor át akar irányítani, nem átirányít hanem kidob. jelentkezhetek be újból, de akkor is ugyanez a helyzet. viszont internet exploreren gond nélkül megy. Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy csak IE-re van optimalizálva???
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
HÁZIGAZDA
válasz BlackPriest #2765 üzenetére
az árakkal lehet még játszani, például több up jár annyiért stb.
egyelőre próbálunk úrrá lenni a szinkron működésen és a bugokon.dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
csorosz2
újonc
Segítsen valaki mert mostmár nemhogy a HA-ra nem tudok belépni, a PH sem veszi az ACC-omat... Azt írja rossz felhasználói név/jelszó, és a jelszóemlékeztetőt sem adja ki. (nem is kellene, mert tudom a jelszavam)
Csorosz a PH nikkem.
Csináljatok vmit lécci, mert nem szeretném elveszteni a már lassan 6 éves(!!!) reggemet.
Köszi előre is. -
xstyle
tag
válasz BlackPriest #2770 üzenetére
Csak nem ártana, ha a választható lenne a méret és a listázott darabszám.
[ Szerkesztve ]
Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.
-
Ranagol_5
senior tag
Nincs is ezzel baj, minden tiszteletem a munkátoknak, és az időnek, amit bele öltetek, DE kiváncsi vagyok milyen kompromisszumokra fogtok hajlani, ha szerintetek "kész" lesz a dolog, de ugyan ez lesz a vélemény egybehangzóan. Márpedig ugyan ez lesz..
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
phanzetomox
őstag
Remélem ezért még nem jár ban (tiszta előéletű vagyok , és a továbbiakban sem akarok balhét ) de véleményem szerint a jelenlegi állapotban a hardveraprónak az a fizetős része hogy az emberek fizetnének majd azért hogy visszakapják a régit oldalt.
-
stevewonder
aktív tag
válasz BlackPriest #2755 üzenetére
Nem hiszem, hogy téged kérdeztelek volna...
Nem akarom és nem is tudom megvenni. Csupán csak kíváncsi vagyok. -
BlackPriest
őstag
én várom mi lesz a végleges verzió, a vészharang még a szekrényben, gondolom mindkét fél számolgat és kialakul egy ár, ami elég embernek megfelelő, hogy megérje üzemeltetni az oldalt
-
Ranagol_5
senior tag
válasz phanzetomox #2775 üzenetére
+1 : DDD
[ Szerkesztve ]
-
impalaman
aktív tag
Nekem is megérne simán pár ezret most, ha a régit használhatnám továbbra is. Ez az új nagyon, de nagyon nem tetszik.
-
BlackPriest
őstag
válasz stevewonder #2776 üzenetére
nem hiszem, hogy neked írtam
-
Motion_Blur
félisten
Ki tudja, lehet hogy ez volt a terv
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
djcir
tag
Ugy jár mint az iwi., lehet itt a vég???
::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
HÁZIGAZDA
válasz BlackPriest #2777 üzenetére
bár ez most meglehetősen ironikusan hangozhat sokatoknak, de eszünk ágában sincs kibaszni magunkkal vagy veletek. se árazásban, se máshogy. nyilván nagyon más az új oldal, de nem logika nélküli, és a nem logikusan működő dolgokat megcsináljuk, amint tudjuk. hiányzó feature-öket szintén.
de, a lényeg, hogy feltett szándékunk, hogy működjön, jól működjön. amibe az is beletartozik, hogy annyit kérünk érte, amennyit "mindenkinek" megér.
tudom, tudom, jelenleg nem egy meg egy forintot sem senkinek. rajta vagyunk tízezerrel, tényleg. három programozó tolja 0-24-ben most is.
kis türelmet kérünk, sajnos az ilyesmi dolgok napokban mérendők, nem órákban, vagy percekben. elnézést a hibákért!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Gaborking
tag
Mit tudok tenni, ha véletlenül egy hirdetésnél rákattintottam a "Vásároltam tőle" gombra? Hol tudnám ezt visszavonni?
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Motion_Blur #2783 üzenetére
Többiekkel ki tárgyaltam biztos hogy ez volt
-
xxxbmx
tag
azt meg tudja valaki mondani mit jelent az üzletszerü HA-es?megszámollják hány aprod dobsz fel egy honapban?
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
pentium4
senior tag
még annyit hozzátennék hogy mielőtt megtörtént a nagy "átalakulás" volt élet a hirdetéseimbe, a privátoknál meg mégnagyobb napi 10 privit kaptam kb, néha többet vagy kevesebbet, de jelenleg 0, 2napja, gecc eggyetlen egy 1db privát se jön, senki nem ir a topicokba, és ehez társul hogy még pénzt is akartok kérni a hirdetésért, a bazárosoktól meg mégtöbbet, hát csak gratulálni tudok, ezzel annyit értek el hogy mindenki elmegy máshova, az uj weblapba belenyomtatok egy csomo lovét az meg ott fog állni mert senki nem fogja használni, aka felesleges fejlesztés volt!
a HA amugy is fizetős volt, csak ugye ezt kilehetett kerülni hogy magánszemélyként volt feladva a hirdetés, sokkal hamarabb lett volna belőle pénzetek ha egy egész nap a hirdetéseket ellenörzi és oszt ki a számlákat, aki meg nem fizet annak törlitek a hirdetését és kész, ehylett lett egy nagy bumm, a semmiért, a szinek kinyirják az ember személy, legalább egy szürke hátteret beállithatnátok hogy legalább hasonlitson a PH lapcsaládhoz!!
rem jó fele döntötök majd és nem ugy mint országaink "vezetői"!!P4
-
wwenigma
Jómunkásember
Értem, szóval esélytelen hogy visszakapjuk a régit (még ha sokan fizetnének is érte), inkább ez lesz toldozva-foldozva. Ez design szempontból leginkább nagaszaki+hiroshima keveréke - a bomba utan par masodperccel, hasznalhatatlan akarmilyen valtoztatast eszkozoltok - az elődhöz képest. Valaki megnézte ennek a webinformnak a honlapjat, mielott megcsinaltattatok vele?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
veterán
-
phanzetomox
őstag
Nyugalom srácok, nem sokára itt van a húsvét , azt kérjük a nyuszitól hogy tegyék vissza a régit, azt hiszem mindenki egyet ért velem, nyílván nem akarnak kitolni magukkal az oldal tulajdonosok hogy egy ilyen jó hirdető helyet a süllyesztőbe dobnak.
-
syl5
őstag
De türelmetlenek is, és ez jogos is majdnem 1 hét állás után, úgy hogy az volt bejelentve, hogy indulásra kész a rendszer!
Szerk.:
Ez jó! Vagy legalábbis jobb, mint ami most van![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs