Hirdetés
Aktív témák
-
ginfoka
tag
válasz BlackPriest #3593 üzenetére
Teljesen jó amit mondasz, eladás utáni %-os fizetés kéne, ha megbíznak a userekbe a fejlesztők... tekintve h valaki beirja h mittomén 5000 ft ért adta el, fizeti a 5%-t és eladta igazából 50 000ért... jó azért kell h legyen valóság alapja is az összegnek, de tényleg sokkal ésszerűbb a %-os
[ Szerkesztve ]
"Az üt először, aki igazán nagyot üt...és először!"
-
BlackPriest
őstag
nem erről van szó, de iszonyú sok embert elriaszt, ha már a látogatáskor fizetni kell. népszavazást írtak ki szaros 300Ft vizitdíj miatt, szerinted itt mi lenne ugyanabból?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Megy nekem is az új HA frankón, egy kérdés csupán; van fent 8 apróm, abból egy (a legfontosabb) az istenért nem jön be. "Karbantartás"-t dob rá. Mi lehet a megoldás?
..egyébként olyan apróm is bejön, amit 1 éve sem UP-oltam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Azt hiszem, most újra bebizonyosodott, hogy a felelős döntéshozó objektivitása a helyén van ha kell.
Ehhez igazi emberi nagyságra volt szükség, ha csak átmeneti is a dolog.
Az utóbbi években nyilván elszaporodtak a feladatok, amit már a kezdő brigád nem volt képes ellátni, hisz az fizikálisan lett volna képtelenség, és ez észrevehető is lett.
Technikailag, és szellemileg a tudás megkérdőjelezhetetlen, nem is erre gondolok, hanem például az "új" moderátori gárda gyerekes viselkedésére. Van akinek nem inge, az ne is vegye magára.
Viszont itt ennek nyoma sincs, ez egy nagyon komoly, és korrekt belátó döntés volt, hisz sokan már csak dacból sem lépték volna meg, de minden tiszteletem a Tiéd Parci, hogy túl tudtál lépni ezen és persze Rudié is, úgyhogy most meghajlok előttetek!
-
Picur1992
tag
Mondjátok a számot nekem is megy az sms!
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
kungzi
veterán
válasz BlackPriest #3604 üzenetére
de ott van, amit (#3602) ginfoka írt. ott is menne a humbuk
-
NLZ
tag
Tényleg, miért lesz az új apró teljesen saját kézben, mint eddig?
-
kerekfej
addikt
válasz V.Stryker #3584 üzenetére
Én mondtam már, hogy kellene egy nagy banner-es oldal külön ahok a kattintásokkal (1 bannerkatt 10 PH forint) lehetne fizetni. Ebből még több pénz lenne a PH-nak, mert tutti jönnének akkor sokkal több hirdetők.
Egy hirdetéslefalás 10Ft ha összejön 30Ft tartozás akkor fizetni kellene. Rámegy a bannerra és kifizetni. Amíg nem fizet addig nem hirdethet.
Ha nem akar kattintgatni akkor akár SMS vagy Utalással vagy Paypal-al fizet.
A banner oldalon meg pénzért hirdethetnek a powersellerek és a nagy cégek is. Kiemelés, nagyobb banner, stb. Pénzért lehetne venni: több up, kiemelt hirdetés, auto idő up, villogás, interaktívabb hirdetés, több szöveg, nagyobb kép, stb.
Később biztosan lehetne még új ötleteket hozzáadni.
Szerintem ez lehetne itt a megoldás. A szegényeknek is megfelelne.
A csalók, átverőket kellene drasztikusan visszaszorítani és az értékeléseket bevezetni.Az emberek megbízhatóságát kellene növelni és, hogy még többen legyenek itt a normálisabbakból.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tessenek odafigyelni arra, amit V.Stryker mond ,sokunk szívéből írta ezt.
A tulajdonosok figyelmébe különösen ajánlom: "Szóval van ilyen szó, hogy péházás. Ez valami!".
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
BlackPriest
őstag
nyilván mindenhol megy, ez magyarisztán, a kiskapun is kiskaput keresnek, vaterán is, de ki is tiltanak érte, ha rájönnek. és ott is megélnek belőle szerintem elég rendesen
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
ginfoka
tag
HA mobil alkalmazást is kérünk ha már fizetünk akkor kérhessünk mi is valamit
"Az üt először, aki igazán nagyot üt...és először!"
-
mexel
veterán
Az a baj, hogy akkor ez az új oldalra is igaz lesz. Az törvényszerű, ha valami fizetős lesz akkor sokan eltűnnek (de talán jönnek újak is). A kérdés az, hogy miért fizetnének többen? Ha most kipihentétek magatokat és majd visszajöttök az újjal, lehet hogy érdemes már egy régire hajazó skinnel is előállni (opcionálisan - ha megoldható ilyesmi), akkor talán tizedennyi hiszti sem lenn, mert ha szemmel nem nagyon látni változást akkor az olyan mintha nem is lenne. Alatta viszont az új motor mehetne, új szolgáltatásokkal. Aki viszont csak betéved ide az az újat látná, a modernet.
-
tag
válasz V.Stryker #3584 üzenetére
Egyszóval olyan volt meglátni az új oldalt, mint mikor kijőve az anyaméhből megcsap a külvilág zord szele! (+ még sablonos is a design)
Amúgy ne értsétek félre, én elhiszem hogy jót akartok (nekünk, is), Ti, kik 3 napja nem alszotok érettünk
Csak hát na...MOD: azaz, opcionális skin-t akarunk VIVÁT!
[ Szerkesztve ]
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
frewa
senior tag
Köszönöm .)
Pü-t írjatok elöbb észre veszem téma megjelöléssel!!
-
V.Stryker
nagyúr
Szintén felvetés
Hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jól lakjon, lehetne egy olyan megoldás,hogy a régi oldal marad, az új oldal is elindul, de olyan átlinkelős, közös adatbázison vagy hogy a fenébe, ahogy a vatera és a teszvesz közösködik a hírdetéseken. Ehhez meg ki lehet találni egy okos fizetős ötletet, pár írtam, párat meg lopni kell máshonnan. Jobbtól lopni nem szégyen.
-
-
TheSaint
aktív tag
A fizetős elgondoláshoz szólnék hozzá:
- Ismerve a hazai adó és pénzügyi szabályokat, csak a fizetős SMS lehet olyan megoldás ami a HA üzemeltetőknek elfogadható. Kicsi a haszon, de a nem kevés papírmunka sem Őket terheli.
- A hasznotok kicsi lesz, ellenben a felhasználóknak aránytalanul drága lehet egy-egy hirdetés feladása, ráadásul a fizetés mikéntje, mikorja is komoly romboló erőt fog képviselni az eddig népes táborotokban, olyan megoldást NEM találtok majd, ami maradéktalanul megfelelhet a döntő többségnek, sok lesz az oldalt elhagyók száma....
- Komolyan át kellene gondolnotok egy becsületkasszás vagy adományos megoldást. Sajnos a hazai szabályozás ez esetben is elég húzós járulékelvonást tesz, de a papírmunka lényegesen kevesebb....
- Értem, hogy nem kevés pénzt és energiát emészt fel az oldal, de ha az eddigiek szellemében akarjátok továbbvinni, jobban át kellene gondolni a lépéseiteket, amit ezzel az új HA motorral véghezvittetek, az valami tragédia volt minden szinten....
- Ha merőben mást akartok, sok téren mint ami eddig a HA volt, azt is lehet természetesen, csak a következményeket is vállalnotok kell... -
őstag
Szerintem éves dij kellenne.Mondjuk 2k Mert havonta utalgatni többe kerülne a lé, mint hús.Azt olvastam hogy napi szinten 100.000-es a látogatottság.
Igy ha csak egy napit nézünk és 100.000x2.000ft befizetés érkezne 200.000.000.ft ennyi nem lenne elég az oldal üzemeltetéséhez?Szerintem akinek fontos az oldal 2k simán fizetne..Mondjuk nem tudom mennyi lehet egy ilyen oldalt 1 évig fentartani ,?elképzelésem sincs de azt bánom hogy én nem tudok oldalt csinálni,és hogy anno nem én hoztam létre a ph-át. Nekem elég lenne éves fizetésnek -
Atimester
aktív tag
Egy pár óra alatt közel 1000 hozzászólás. Vajon olvassák ezt az üzemeltetők is?
-
föccer
nagyúr
Ezzel az a baj, hogy a 100k.ból ha 1000-en fizetnének, akkor már sokat mondtam. Így már ugye nem is annyira rózsás a helyzet?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hatala
tag
Úr Isten de jó, hogy a régi lett megint!!!!!
Köszi!! -
Lala6
őstag
Nekem nem tetszik az új hw apró, nagyon nem. Mi volt a baj a régivel? Miért kell egy megszokott dolgot ennyire átvariálni? Mi felhasználók már le vagyunk tojva, senkit nem érdekel, hogy miért járunk ide.
Gondolom, hogy mindenki lesz@rja a véleményem, csak leírtam.szerk.: Na miközben írtam visszajött a régi hw apró
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
Visszaállították a másik aprót, csak mert most uppolgattam fel a hírdetéseimet
-
mobileman
senior tag
Köszönöm, hogy visszakaptam a régi HardverAprót,-, Ámen
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
losi73
senior tag
yes yes yes végre a régi minden
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
cadeyrn
aktív tag
Pár tipp a gatyábarázáshoz:
- vegyétek ki a meta tagot a html head szekcióból, mely szerint :
<meta name="copyright" content="Copyright © 2010 Webinform Kft. - " />
... mert ciki.- ne legyen onclick="valami", kezeljétek le js-ből, különben nem fog menni js nélkül, így pl. opera minivel sem.
használjatok html5 details taget helyette, akkor js sem kell, csak a html5shim.
az <a href="javascript:void(0)" meg felejtsétek el, szétbarmolja a seo-t.- csináljatok mobil verziót. vagy appot, de valamelyiket mindenképp, 2012 lauchnál elengedhetetlen.
- lighttpd -> proxy -> apache konstrukció _nem jó_. nginx + php-fpm, kb. 6-8x sebességnövekedés, stabil, kicsi és kiszámítható (!) memóriahasználat.
A többit ha kellek szakinak hivatalosan
-
föccer
nagyúr
Erről van szó. De mindenki verheti a mellét, hogy majd jól átmegy a vakerára....
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
albert8
veterán
Ha Az oldal számukra használható/tetszik nekik és nem omlik össze akkor a fele szerintem kicsengetne egy kis pénzt, ami persze tegyük fel nem nagy összeg lenne
az összegről ugye mi nem tudunk ezért nem is próbálok számszerűleg irni dolgokat, de ebbe mondjuk nem lenne benne a bazáros/ hivatalos eladók/ üzletek akik nagyobb pénzeket fizetnénekFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SUPREME7
addikt
bocs, de ha mondjuk az az 1000 ember bead 200 forintot, az már 200E, ha 500ember 400Ft-ot, vagy ha 250 ember 800ft-ot, akárhogyis de 200,000 forint. Érdekelne, hogy most akkor az oldal fenntartásához kell a lóvé, vagy ebből akarjátok az év végi prémiumot is fedezni? Tudom, tudom semmi közöm hozzá, csak akkor lássunk tisztán, mondjuk meg a frankót. Mennyibe van havi szinten a HA fenntartása?
-
Vaktera
csendes tag
Az jó hogy a régi de ma irtam egy pár püt és az üzletekel mik lesznek?
A jővő nem végleges csak ha magad is bevégzed!!!
-
mghltm
addikt
-
-
BlackPriest
őstag
válasz Ricardooo #3645 üzenetére
egy nem reprezentatív felmérés azért beleférne, hogy ki adna évi 2k-t azért, hogy "korlátlanul" hirdethessen a régi(jelenlegi) rendszer szerint, a külsőt hanyagolva
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest