Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3851) Alg válasza Joci?? (#3850) üzenetére


Alg
veterán

Akkor az a Mindenki olvashatna is kicsit, a write-only fikázás közben:

[link]
Dizájn: tudjuk, hogy nagyon más, azt is tudjuk, hogy már csak ezért is alapvetően kész lesz tőle mindenki. A házon belüli, sokkal kisebb dizájnváltásokkor is minden alkalommal el lettünk küldve melegebb égtájakra, és egységesen követelte a nép a régit. Természetesen nincs kőbe vésve semmi, figyeljük a reakciókat, konstruktív javaslatokat, de szeretnénk leszögezni, hogy az új dizájn nem viccből készült, mint a legfontosabb szolgáltatásunk, egy korszerű, a szolgáltatásoknak megfelelő arculatot kapott. Fogunk javítani rajta, de nem tudjuk visszatenni a régit az új funkciókkal, mert két teljesen különböző rendszer. Illetve, előbb a funkcionális működést kell 100%-osan biztosítanunk, addig a dizájn abszolút másodlagos.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3852) Rawulf


Rawulf
őstag

A magam részéről úgy érzem, hogy tartozom építő-jellegű kritikával a staff-nak azok után, hogy visszaállították a régit, a nem éppen gránit-szilárdságú új helyett:
Tudom, hogy nehéz nem személyeskedésnek venni, ha pocskondiázzák az új felületet, de a kritikák túlnyomó része nem nektek szólt, hanem azoknak, akiket megbíztatok.
Persze kemény vád ilyenkor "hogy miért hagytátok így elindulni".
Van amit élesben lehet csak látni, hogy szuperál-e, de nehéz minket mezei embereket erről meggyőzni most.
Gondolom pontosan megadtátok a külsős cégnek, hogy mit szeretnétek megvalósulni, erre ők azt mondták, hogy max. 1 év és kész. M6-os autópálya érzés lebeg előttem.
Kattintgattam az új hardverapróban, de végig az volt az érzésem, mintha a külsős cég olyanokat is beleírt volna a motorba, amit nem is kértetek és több időt fordítottak a kinézetre és kevesebbet az alapokra (azaz a motorra). Ha van önkritikájuk, akkor nem fogják referenciaként a nevük alá tenni a hardverapro.hu oldalt, ha végül elkészül egy valóban működő verzió.

Nyomatékosan kérem, hogy ne vegyétek alpári mocskolódásnak, hogy egy Hofi idézettel éljek, de: "Ha nem megy a kupi, akkor nem a bútorokat kell lecserélni..."
Madame érzéseid lehettek Parci, de példa értékű, hogy végül mégis csak visszalőttétek ezt a béta pre 5 fázist az aktív státuszból és leporoltátok a RIOS-t. Ha ilyen emberek lennének mindenhol, akkor ez az ország is előrébb lenne.

Igyekszem bízni abban, hogy az új apró alapja jó, de sajnos nem ez jött le a beélesítéssel.

Észrevételek/Javaslatok:

Ki kell emelnem, hogy az utóbbi időben megszaporodtak azok a hirdetések, ahol irreálisan magas áron akartak eladni cuccokat és egy ilyen fizetős váltással bizony kétszer is meggondolja az ember, hogy mennyiért hirdeti meg, amit eladna. (Persze rosszul is elsülhet azzal, hogy mindenki rátesz az árra még egy-két lapáttal a hirdetési díj miatt.)

A fizetéses rendszernél borítékolható, hogy azok fognak elsőként eltűnni, akik nem tudják gyorsan értékesíteni, amit kitesznek. Így viszont biztosan szűkülni fog a választék sajnos.

Elgondolkodtató, hogy többen jelezték, hogy már a böngészésért is fizetnének. Talán így a hirdetési árakon is lehetne csökkenteni. Na meg persze egy DONATE gomb sem maradna parlagon.

Sokakban felmerült, hogy a fizetéses hirdetést kiválthatná-e pusztán a támogatás a részetekre. Ehhez kicsi vagyok, hogy megbecsülni tudjam, de őszintén remélem, hogy akkor innentől például nem csak attól függ egy alaplap összehasonlító teszt, hogy a Gigabyte küld nektek, vagy sem (lásd 990FX teszt).
Sajnálom, de jutott el hozzám ilyen vád veletek kapcsolatban és nem csak egy forgalmazótól. Tapsikolnék örömömben ha giga-mega teszteket látnék nálatok úgy, mint pl. Tomshardware-en.

A fizetős rendszer miatt biztos lenne igény "bérletre", azaz hogy fix díjat befizetnének nektek előre, bizonyos %-os kedvezményért. Biztos vagyok benne, hogy könnyebben realizálni tudnátok bevételt, hisz van aki egész évben hirdet mást és mást.

Mérlegelésre érdemesnek tartanám még, hogy egy konkrét termék hirdetése és pl. egy folyamatos szolgáltatás (alaplap javítás, modding, stb...) hirdetése között árban is tegyetek különbséget. Sajnos nem tudom, hogy lenne fair.

Biztos vagyok benne, hogy egy klasszikus, könnyen kezelhető és átlátható felületre is szükség van. Például megye, gyártó, stb... szerinti csoportosítás és aki több városra hirdet, annál látni lehessen, hogy ő fizikailag melyik városhoz van legközelebb...

Remélem nem mondok hülyeséget, de tudtommal fizetés ellenében volt lehetőség a Microsoft-nál is arra, hogy 2003-as nézettel lehessen 2007-es office-t használni. Ha tényleg annyi plusz munka egy "régit idéző" kinézet elkészítése is... nos én biztos fizetnék ezért.

Peace!

"Please state the nature of the medical emergency."

(#3853) Hunyus válasza syl5 (#3826) üzenetére


Hunyus
senior tag

A szavazás eredményét nem lehet látni? :)

(#3854) föccer válasza kerekfej (#3848) üzenetére


föccer
nagyúr

Nem vagyok meggyőződve, hogy a több hirdetővel (nincs több hirdető) és a töménytelen kattintással ugyan azt a bevételt lehetne kreálni, bár megmondva az őszintét, hogy a dolgok ezen részéhez nem értek és nem is rám tartozik.

És az userek is hirdethetnek? Ez most is mehetne, hogy kiemelt bazárosként legyenek számon tartva, mindez havi pár ezer forintért. De ez a rendszer nem működik. Mezei user nem fizet havi x forintot. Akkora mennyiségben biztos nem, amivel fenntartható a rendszer.

A 15 másodpercet eltölteni a hirdetett weboldalon az már életképesebb ötletnek tartom. Csak ezzel meg az a baj, hogy a hirdetőnek kellene átírnia a teljes honlapját ahhoz, hogy számon tudja tartani, hogy ki, honnan, mennyi időt töltött ott. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez nem monitorozható mindkét oldalról, így felmerül az esetleges átvágás lehetősége.

Szóval ezt a megoldást sem tartom megvalósíthatónak.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#3855) Kashim válasza BaLee (#3765) üzenetére


Kashim
őstag

Teljesen egyetértek. Legutóbb én is emiatt szívtam meg. Fizettem egy termékért amire ráadásul hajlandó voltam előre is utalni, kivártam a két hetet, hibásat kaptam. Az eladó nem volt hajlandó cserélni a selejtjét. Egy hétig vitatkoztam vele, hogy cserélje, végül negatívot adtam, erre kaptam én is egyet tőle, holott én mindenben teljesítettem az üzlet rám eső részét. Indok? "nem tetszett nekem a terméke, panaszkodtam" ja... persze le van sz.rva mert van mellette neki 200 jó is, ő megteheti. Az eladó szempontjából nem az a lényeg, hogy időben nála legyen a pénzem és átvegyem a termékét? Vatera meg teljesen elhatárolódik bármitől. Nem is tudom minek van a support, csak sajnálkozni tudnak meg mentegetni magukat. Szóval "tényleg" fair az a rendszer, teljességgel az emberek jóindulatára van bízva, amiből a valóságban meg marha kevés van. Itt is jó kis viták lesznek ebből, király jobb lenne egy korszerűbb, de azt meg baromi nehéz implementálni. Pedig mennyire fain lenne egy ilyen paypal-es rendszer, ezzel itthon egyedülálló lenne az oldal.

(#3856) Hunyus válasza teglasz (#3843) üzenetére


Hunyus
senior tag

Hát tulajdon képen az oldal van a felhasználóért,szóval ha nem lenne felhasználó akkor oldal se.Szóval hogy mennyen a bolt ahhoz ezt kellene figyelembe venni.De mint mindenbe itt is a pénz van.Ami érthető is így legalább befolyna nekik valami.Tehát itt nem a fizetős részel van gond,az maradjon,csak a régi HA-val 1üt :)

(#3857) teglasz válasza Joci?? (#3850) üzenetére


teglasz
tag

1et értek!
Ez egy speciális oldal, az átláthatósága a kereső és sok
egyéb miatt ami az új oldallal fog elvészni!
Nem azért mert nem szeretnénk újat, hanem azért mert
merőben eltér az egész oldal a régitől és sajnos ezen a
mi tanácsainkkal vajmi keveset tudnánk segíteni!
Bár tudnánk, de átláthatatlan az egész sajna!
Nagyon úgy tűnik, hogy olyanok fejlesztették akik nem
használták a régit rendszeresen, és nem a tulajdonosokra
gondolok!
Ezért lenne tudatos és ésszerű döntés a régi az új motorral!
Viszont ahogy látom erre nem sok esély marad, de a remény
hal meg utoljára!

Forever old HA.! Imádtam!

teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html

(#3858) Tomate


Tomate
veterán

Valaki csúnyán hekkeli az eredményt :(((

(#3859) építész


építész
aktív tag

Magam részéről elhibázottnak tartom a fizetős rendszert. Eddig is könnyeben eladtam bármit az Express-en, mint itt. Viszont itt határozottan jó volt vásárolni.

Sem a facebbok sem az IWIW nem fizetős, mégis sokat érnek, mert sok a látogatójuk- Egy olyan honlapot, amin ennyi ember megfordul fent lehet tartani a reklámból.

bye

(#3860) PazsitZ válasza Tomate (#3858) üzenetére


PazsitZ
addikt

Tudod mindig jók voltunk/vagyunk kattintótrollozásban :)

- http://pazsitz.hu -

(#3861) Joci?? válasza Alg (#3851) üzenetére


Joci??
senior tag

Ne haragudj, ha jól értettem akkor te neked van némi közöd az új hardver apróhoz? ÉN teljesen egyetértek azzal hogy fejlődni kell ez nem vitás csak ez a fejlődés kb. úgy jött mint derült égből a villámcsapás, idedobtátok az ujjat úgy hogy a régit le zárták és semmit nem lehetett vele kezdeni mikor az emberek nagy része ugye adni-venni szeretett volna, mivel ez az egyetlen értelmes oldal van Mo.-on.
Úgy lett ráadásul elénk dobva az oldal ami "ugye teszt" hogy full bug és teljesen instabil mindez megfűszerezve egy kis szemkifolyással illetve átláthatatlansággal.
Ezen nem kell csodálkozni hogy a júzerek 80-90%-nak nem tetszett hisz teszt. DE még mindig kérdezem hogy miért kellett lezárni a régi HA-t.(ami most már hála a magasságosnak nyitva van ismét mivel belátták a hibát)

"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."

(#3862) Rav3n02


Rav3n02
senior tag

Nos én a magam részéről ma döntöttem el, hogy addig leszek a PH! tagja amíg az utolsó ember le nem kapcsolja maga után a villanyt. Nem érdekel milyen változások lesznek, vagy mennyit kell fizetni. Amit az elmúlt pár napban csináltatok az példaértékű.
Egy több százezres prokektet indítottatok be, folyamatosan kommunikáltatok és amikor láttátok, hogy egyelőre életképtelen beismertétek a hibát, nyomtatok egy resetet és bejelentettétek, hogy akkor jön az új motor, ha az már működőképes.
Persze, mondhatjuk, hogy úgy lenne normális, ha alapból tesztelve lenne, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy beláttátok a hibát és a helyén kezeltétek, méghozzá a lehető legkorrektebb módon.

Parci kemény vagy mint a kád széle komolyan mondom, le a kalappal :R

Kalandornak, Föccernek és a többieknek is teátrális kalapemelés, hogy ennyire nyugodtan és normálisan kezeltétek azt ami a fórumban kialakult :(

Remélem most már mindenki észrevette, hogy ha nem "anyázva" káromkodva, és a készítőket sértegetve nyilvánítja ki a véleményét, akkor is meghallgatják....

[ Szerkesztve ]

(#3863) prmcsk


prmcsk
addikt

Kénytelen vagyok újra megszólalni...

Nem a változtatással van a gond, hanem az alap elgondolással.

1. Ki az az amatőr barom dizájner, aki egy alapjában véve, olvasós honlap mögé fehér hátteret gondol és elsőre ? Arra itélném, hogy naponta pár órát olvasgassa a saját kreálmányát, de ne napszemüvegbe.

2. Ha valaki célirányosan hardveraprót fejleszt, miért nem emeli át az előző átláthatóságát ? Mire gondolok ? A régiben bementem a hw piacra, onnan az alaplapokhoz, majd a socket tipuhoz és máris előttem volt 200db, amiben úgy gyorskerestem bármi szerint, mint a szél.

Mesélje el nekem valaki, hogy csinálta ezt meg az újban ? Volt, aki egy hw törléssel 40 percet bajlódott, mert olyan érthetetlen és hülye opciók mögé rejtették, amire nem is gondolt. Ennyi idiótaság már nem lehet véletlen...

És mindez a főnökök előtt zajlott, akik nem látják mindezt időben és mondják azt: Naneee !

[ Szerkesztve ]

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#3864) Atimester


Atimester
aktív tag

Eddig ingyenes volt. Mekkora havi bevételt kellene realizálni, hogy minden maradjon a régiben, illetve egy-egy informatikus apránként csiszoljon rajta, anélkül, hogy lényeges profitot hozzon az üzemeltetés?
Szerintem ez egy-egy felhasználóra bontva éves szinten is max. pár száz forint. Viszont az újítással párhuzamos rendszer igenis komoly profitot célzott meg, és a többi indok csupán ideológia.

Attila

(#3865) Alg válasza Joci?? (#3861) üzenetére


Alg
veterán

Semmi közöm nincs az új HA-hoz azon kívül, hogy Föccert kicsit közelebbről ismerem a SC2-ből... csak Qrvára idegesít hogy megy a sírás egy olyan rendszer miatt, ami még kész sincs, és azt sem képes senki felfogni ami 100szor el lett magyarázva. Maximális respect a moderátoroknak, én már biztos régen zártam volna ezt és a többi hasonló topicot.

ami most már hála a magasságosnak nyitva van ismét mivel belátták a hibát)

Pontosan ez az, ami miatt biztos vagyok benne, hogy a kész verzió jó lesz. Nem sok oldal van Mo-on, ahol ezt így kezelték volna le. Egyébként az is le lett már párszor írva, hogy Parciéknak is új a helyzet, nem lát(hat)ták előre a két rendszer összekötésével kapcsolatos problémákat, stb.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3866) kerekfej válasza föccer (#3854) üzenetére


kerekfej
addikt

De mivel olcsóbb lenne a hirdetési ár és a kis banner-ért biztosan lennének többen lennének hajlandóak fizetni és ugyanannyi vagy több lenne a bevétel.

Lennének a főtámogatók: "A" méretű banner a legtetején 10-20x
Kisebb cégek vagy aki fizeti az 1 éves díjat "B" méretű banner a legtetején 30x
Bárki aki fizet a kiemelésért (1-4hét időtartamra) "B" méretű banner a legtetején 50x

Az egész fizetési oldal egy banner hegy lenne (100-150 hirdetés), aki nem akar több reklámot az fizethet paypalon vagy bánkártyával vagy sms-el.

Ezenkívül a normál hirdetéseknél meg lenne kiemelés:
pl futó betűk, villogás esetleg, keret, picit növelt vastagabb betű

Lenne egy külön kis szállítási információ a hirdetéseknél:
pl egy posta vagy futár ikon ami választható és kiírva a pontosabb szállítási díj

Szerintem ez mind hasznos lenne és a felhasználók dolgát könnyítené meg.
Az új értékeléssel a csalókat könnyebben ki lehetne szűrni.

(#3867) Kashim válasza Tomate (#3858) üzenetére


Kashim
őstag

Talán ez korrektebb szavazás, sütivel meg ip-vel is szűri a duplikációt: http://poll.fm/3glcw

(#3868) kerekfej válasza föccer (#3854) üzenetére


kerekfej
addikt

De mivel olcsóbb lenne a hirdetési ár és a kis banner-ért biztosan lennének többen lennének hajlandóak fizetni és ugyanannyi vagy több lenne a bevétel.

Lennének a főtámogatók: "A" méretű banner a legtetején 10-20x
Kisebb cégek vagy aki fizeti az 1 éves díjat "B" méretű banner a legtetején 30x
Bárki aki fizet a kiemelésért (1-4hét időtartamra) "B" méretű banner a legtetején 50x

Az egész fizetési oldal egy banner hegy lenne (100-150 hirdetés), aki nem akar több reklámot az fizethet paypalon vagy bánkártyával vagy sms-el.

Ezenkívül a normál hirdetéseknél meg lenne kiemelés:
pl futó betűk, villogás esetleg, keret, picit növelt vastagabb betű

Lenne egy külön kis szállítási információ a hirdetéseknél:
pl egy posta vagy futár ikon ami választható és kiírva a pontosabb szállítási díj

Szerintem ez mind hasznos lenne és a felhasználók dolgát könnyítené meg.
Az új értékeléssel a csalókat könnyebben ki lehetne szűrni.

(#3869) Joci?? válasza Alg (#3865) üzenetére


Joci??
senior tag

Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás".

"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."

(#3870) Joci?? válasza Alg (#3865) üzenetére


Joci??
senior tag

Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás".

"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."

(#3871) kerekfej válasza föccer (#3854) üzenetére


kerekfej
addikt

De mivel olcsóbb lenne a hirdetési ár és a kis banner-ért biztosan lennének többen lennének hajlandóak fizetni és ugyanannyi vagy több lenne a bevétel.

Lennének a főtámogatók: "A" méretű banner a legtetején 10-20x
Kisebb cégek vagy aki fizeti az 1 éves díjat "B" méretű banner a legtetején 30x
Bárki aki fizet a kiemelésért (1-4hét időtartamra) "B" méretű banner a legtetején 50x

Az egész fizetési oldal egy banner hegy lenne (100-150 hirdetés), aki nem akar több reklámot az fizethet paypalon vagy bánkártyával vagy sms-el.

Ezenkívül a normál hirdetéseknél meg lenne kiemelés:
pl futó betűk, villogás esetleg, keret, picit növelt vastagabb betű

Lenne egy külön kis szállítási információ a hirdetéseknél:
pl egy posta vagy futár ikon ami választható és kiírva a pontosabb szállítási díj

Szerintem ez mind hasznos lenne és a felhasználók dolgát könnyítené meg.
Az új értékeléssel a csalókat könnyebben ki lehetne szűrni.

(#3872) DIESELPOWER


DIESELPOWER
aktív tag

át kell állni vissza a régire. ennyi 100X jobb volt.

[ Szerkesztve ]

(#3873) BRIKLY válasza DIESELPOWER (#3872) üzenetére


BRIKLY
veterán

Megtörtént! már csak így kell hagyni,és bele tenni az értékelési,és fizetési rendszert. :K

[ Szerkesztve ]

(#3874) DIESELPOWER válasza BRIKLY (#3873) üzenetére


DIESELPOWER
aktív tag

:C :C :C :R

(#3875) tajcsi válasza DIESELPOWER (#3872) üzenetére


tajcsi
senior tag

Az majd idovel eldol, mivel mindenkepp atallnak az uj rendszerre es ezt nem mi fogjuk eldonteni. :N

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

(#3876) Parci válasza Atimester (#3864) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ne turkálj már a zsebünkben, jó reggelt!

gondolom ismered a cég teljes költségstruktúráját, a bevételek összetételét, a reklámpiacot fejből vágod, pontosan tudod, hogy meddig vagyunk robin hood, és mi az a pont, ahol imperialista extraprofithajhászást folytatunk. azt már le sem merem írni, hogy miért is volna baj, ha az ország egyik legnagyobb IT kiadója urambocsá' stabilan nyereséges, és nem évről-évre él.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#3877) Parci válasza prmcsk (#3863) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

1. index. origo. facebook. cnn. new york times. vatera. arukereso.

2. erre térjünk majd vissza, ha jön a v2.0

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#3878) BlackPriest


BlackPriest
őstag

180 új hozzászólás tegnap este óta, ma sem dolgozok :D

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#3879) syl5 válasza syl5 (#3826) üzenetére


syl5
őstag

Eredmény látható szavazás után!

De ezért most ne nyomjatok újat!
Itt lehet nyomonkövetni az állást újabb szavazás nélkül!

Szavazás

Most (ami a leállásig kb hajnali 2-ig érkezett):
- kb. 300 szavazat
- 93 % régi, 7 % új
Szerintem reális!

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#3880) föccer válasza BlackPriest (#3878) üzenetére


föccer
nagyúr

"Csúcsidőben" ez simán megvolt egy óra alatt. :) Elmentem lefürdetni a kislányomat (~15-20 perc) és 78 új hozzászólás volt. :))

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#3881) Petike1007


Petike1007
tag

javslatok:
1. A kevesebb javascript-ajax gyorsítana az oldalon és sok hibától megmentene.
2. Válthassanak a júzerek theme-et maguknak (új/régi) a beállításoknál...
3. Tegyétek ki az újat a régi mellé valahova teszt üzzemmódba és így sokkal többen tesztelhetnék...(pl. hardverapro.hu/akarmi/)

Hamarabb jönnének visszajelzések...ezt tegnap is láthattátok...

Nem muszáj megfogadni,de mint júzer én ezeket látom fontosnak...

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#3882) Friczy válasza építész (#3838) üzenetére


Friczy
senior tag

- nem vagyok Pannon/Telenor előfizető. Továbbá attól, hogy a Pannon nevet változtat Telenorra, a felhasználó ugyanazt a telefont használja, amit eddig, nem szembesül naponta azzal, hogy máshova kerültek a billentyűk. Tehát: rossz hasonlat.

- A Skála tudtommal már megszűnt :) Az áruházak időről időre váltanak elrendezést, és természetesen nem tesznek közzé adatot arról, hogy a váltás időszakában milyen mértékben változott a forgalmuk. Szerintem semmiképpen nem növekszik, én mindenesetre tudatosan kerülöm azokat a boltokat, amelyek túl sűrűn játszanak átrendezősdit.

- Személy szerint átálltam az XP-ről a Win7-re (mellesleg az XP-t nagyon sokáig a Win2000 témával használtam)

Akinél a pénz van, diktál. Jó. Ne felejtsük el, hogy abban az esetben ha valaki elad valamit, a pénz a vevőnél (itt: a weboldal látogatójánál) van. Vagyis két eset van:
1. nem igaz az állításod;
2. a látogató diktál, tehát tessék alkalmazkodni.

Egyébként ez egy érdekes felvetés, még ha nem is az jön ki belőle, amit állítasz. A HA váltásával az eddig tisztán haszonélvező látogatókból előbb-utóbb fizető felhasználók lesznek, az oldal pedig az eddigi pénztemető helyett nyereség- (de legalábbis nullszaldó) érdekeltté válik. Ez pedig az üzemeltető részéről is gyökeres hozzáállás-váltást igényel, mert ha valamit nem jól csinál pillanatok alatt elmegy a látogatottság, ami viszont drasztikusan le fogja csökkenteni a nyereségét (az üzemeltetési költség szinte teljesen fix, így a tőkeáttétel baromi nagy, tehát a (fizető) látogatottság minimális változása is nagyon nagy változást fog eredményezni a nyereség alakulásában).

(#3883) BlackPriest válasza föccer (#3880) üzenetére


BlackPriest
őstag

de akkor előnyben voltam, mert folyamatosan követtem :D

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#3885) WonderCSabo válasza Petike1007 (#3881) üzenetére


WonderCSabo
félisten

1. A kevesebb javascript-ajax gyorsítana az oldalon és sok hibától megmentene.

Miért is? Így kevésbé terheljük a szervert, plusz sokkal kényelmesebb az oldal használata. Amúgy is egy modern böngészővel ennyi js simán fut.

(#3886) Atimester válasza Parci (#3876) üzenetére


Atimester
aktív tag

Igazad van! Elnézést! :R
Csak a korábbi hozzászólásokban már havi 1-2 ezer forintokat javasoltak egyesek, ami majdnem licitversennyé fajult. És okoskodó ötletekben sem volt hiány, amik olykor eléggé elrugaszkodtak a valóságtól.
Az árakat természetesen az üzemeltetők szabják. Viszont törvényszerű, ha egy bolt egyszer beindul, akkor még több kell, és ha már igazán jól megy, akkor az egészet megveszi (vagy elveszi) egy multi, ami további áremeléssel jár, és a végén valami egészen más lesz, mint amit az alapítók megálmodtak.
Én is kedvelem az oldalt, mint megannyian, és aggódunk (tapasztalatból), hogy a változások esetleg negatív hatásokat hoznak.

Tiszteletem az alapítóknak és az üzemeltetőknek! :R

Attila

(#3887) Alg válasza Parci (#3877) üzenetére


Alg
veterán

v2.0 :R :R

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3888) aram01 válasza syl5 (#3879) üzenetére


aram01
nagyúr

kemény ez a szavazás :DDD

Atimester: utólag már ne nyalizz ;]

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#3889) BRIKLY


BRIKLY
veterán

Éjjel 1 óta elég gyakran ez fogad: 503 - Service Unavailable

most is,5 percenként.. mi van itt?:F

(#3890) Apika válasza BRIKLY (#3889) üzenetére


Apika
Közösségépítő

Hegesztik a PH-t is, kemélyen dolgoznak rajta...

(#3891) syl5 válasza aram01 (#3888) üzenetére


syl5
őstag

"Bocs srácok, hirtelen felindulásból csináltam, meg fáradt is voltam.
Ám szívből jött.
Most meg már nem akarom bolygatni, mert felborítaná a statot.
De még mindig jobb, mint a szavazónet-es, mert ott nem mutatatta az eredményt, ha meg az automatikus eredményre ráfrissítettél az plusz egy szavazat volt."

[link]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#3892) aram01 válasza syl5 (#3891) üzenetére


aram01
nagyúr

én a kérdésekre gondoltam,nem fikázni akartalak :K
tényleg nagyon komoly még most is röhögök rajta :R

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#3893) runner 125 válasza BRIKLY (#3889) üzenetére


runner 125
nagyúr

Nem csak nálad, valszeg megy a meló.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3894) Petike1007 válasza WonderCSabo (#3885) üzenetére


Petike1007
tag

Hirdetésfeladásnál kiválasztom,hogy hardver, előugrik az alkategória felirat,de a lenyíló nem...
Már otthagytam az oldalt,aztán mondom megpróbálom még1x....ugyanez volt a helyzet...aztán rájöttem,hogy 10-15mp és már meg is jelenik...
Ez ma már nem megszokott egy oldalnál se...pláne ha még pénzt is kérnek érte (és én nem a fizetést ellenzem, mert megértem,hogy pénz kell egy ekkora oldal üzemeltetéséhez, viszont az emberek jogosan fognak követelőzni a pénzükért...eddig lehetett mondani,hogy ingyé' van örülj neki...)

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#3895) Parci válasza Atimester (#3886) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

tudom, hogy ez sovány vigasz, de annyi legyen a legnagyobb bajunk, hogy egy tonna pénzért meg akar tőlünk venni valaki valamit. :DDD

viccet félretéve, az apróhirdetés feladása ingyenes maradt, és arra figyelni fogunk, hogy aki alkalmilag hirdet, annak ez ne kerüljön pénzébe (egyáltalán, vagy csak kevésbé).

aki viszont 15 cuccot ad-vesz folyamatosan, netán bazár, az igenis fizessen nekünk valamennyit. akár pár ezer forintot, ha úgy jön ki összességében. ugyanis azért csinálja mindezt, mert keres vele, és azért tud keresni vele, mert itt egy csomó user, meg egy cég, aki működteti az egészet. (próbáljon meg bárki összehozni egy ilyen méretű dolgot, látni fogja, hogy nagyon-nagyon drága) ha pedig nem hajlandó egy forintot sem fizetni az egészért, akkor nem túl fair. meg úgy is talál másik felületet magának. ilyen logika mentén viszont soha nem kérhetnénk pénzt semmiért, és kutya kötelességünk volna az idők végezetéig ingyen működtetni az egészet.

ez egy szolgáltatás. igyekszünk baromi jót csinálni, persze most épp mindenki pipa és rajtunk röhög, de akkor is. de a lényeg, hogy a végén nem a világegyetem összes problémáját szeretnénk megoldani, hanem egy baromi jó aprós felületet fenntartani, amiből mi is megélünk. a hirdetési piac ugyanis nem vidám, sőt, nagyon nem vidám.

még egy dolog: a kiemelések, upolások végképp fakultatív dolgok, azzal senkinek sem lehet baja, hogy drága egy kiemelés, mert nem kötelező használni ahhoz, hogy meghirdessen valamit az ember.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#3896) aram01 válasza Petike1007 (#3894) üzenetére


aram01
nagyúr

gondolom ha ez lenne a végleges verzsön lehetne hisztizni,de szerintem nem az,szerinted?

Parci:szerintem jó ötlet lenne valami limitet beállítani ami automatán menne,esetleg valamennyi sikeres üzlet után x%-os kedvezmény vagy ilyesmi,vagy ez f@szság?

[ Szerkesztve ]

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#3897) Ricardooo válasza Parci (#3895) üzenetére


Ricardooo
tag

Korrekt. :R

Minden út Reumába vezet, Piroska és a Barkas.

(#3898) atollox


atollox
csendes tag

Nem volt "annyira" rossz ez az új hardverapró. Olyan szinten le lett butítva, hogy még nagyanyám is meg tudta volna hirdetni a protkóját, kérdés, hogy az milyen hardver-alkategóriába illik. Szerintem feldolgozó-egység, de ő tuti a mobil-kommunikációhoz rakta volna.

[ Szerkesztve ]

(#3899) Petike1007 válasza aram01 (#3896) üzenetére


Petike1007
tag

Ezen a részen szerintem nem akarnak már változtatni,szóval akár az is lehet ennek a résznek...
És én nem hisztizek,csak próbálok segíteni...:) (már ha rám gondoltál a hisztivel)

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#3900) domperke válasza Parci (#3895) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

Egy kérdés csak.Mi volna a rios-t fejlesztenétek ezt már ismeritek minden kinját,baját és ehhez csatolódna a fizetős felület?Én szívesen áldoznék rá ebben a formában akár éves,negyedéves,havi fix összeget. :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.