Hirdetés
Aktív témák
-
spiercell
aktív tag
Hát ez a HA botrányos. Szerintem ebből sose lesz semmi, olyan szinten használhatatlan hogy az valami félelmetes. Alig lehet belépni, ha márka szerint keresek, lapozni már nem tudok. Hirdetést feltenni se tudok, legalább 2 hiba akadályoz, ezért az apróért biztos hogy még egy sms árát se fizetném ki soha.
Vissza a régit, még fizetnék is érte csak kukába ezzel a borzalommal.
Tomate: Milyen igaz van, egy ideig még jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
torocsik
tag
A hardverapró teljesen kivált a prohardver családból egyetlen kapocs egy link a lapalján vagy tetején. Ez tény ennyi erővel mutathatna az expresszre is. Nem lehet látni az egyikből a másik privátjait, hozzászólásait stb,stb.....
Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.
-
Bagira01
veterán
Lényegében eddig a HA egy PH-val szorosan összefüggő közösség volt, árinformálódás, online piac jelleggel. Most meg egy nyers leválasztott fizetős hirdetőfelület....
(#3054) V.Stryker:Köszi, akkor nálam alapvetően ott volt a probléma, h mozillával be se tudok jelentkezni
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
kukinyo
addikt
Nekem sem tetszik az új felület de ez könnyen javítható, változtatható.A bugokat is lehet orvosolni.
Én inkább abban látom a nagy hibát hogy egy harmóniát egy egységet bontott meg ez az újítás.Prohardver, Mobilarena, IT café, Gamepod, Logout, Hardverapró.Ez így volt kerek és teljes.Ebből kiemelték a hardveraprót, gyakorlatilag megszűnt létezni (se a privátok, értékelések, stb nem mennek át), helyette kapunk egy teljesen új, most indult oldalt ugyan ilyen néven.Szinte ugyan az mintha mindenki átmenne mondjuk az expresszre.Arról nem is beszélve hogy ezt a lehetőséget mennyi csaló ki fogja használni és "visszatér" közénk. -
Ryu77
aktív tag
-
engine19
tag
Jól értem, hogy azért, hogy a moderátorok el tudják olvasni az üziket, amit üzletelés során küldtünk egymásnak?
Nem mintha az adatbázisban nem lenne benne minden üzi és kényes (rendőrségi) esetekben nem lehetne hozzáférni? Akármennyire privát is... ráadásul az átvert nem hiszem el, hogy ne osztaná meg magától is.
Vagy félreértem?
-
barca4ever
tag
Emberek,én nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem az új hardverapró dizájnja,kezelőfelülete piszkosul idegesít,és emellett a legkevésbé sem tetszik!
Miért nem maradhatott a régi egyszerű dizájn??? Marha nagy fos lett!! áttekinthetetlen,zavaros,bonyolult!!!! Persze elnézést kérek azoktól,akiket ezzel a hozzászólásommal megsértettem!Összegezve: Vissza a hardverapró régi arculatát!!!!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
devilke
tag
marmint ezt most nem pontosan ertem. feladsz egy hirdetest 300ft ert 2 honapra. par nap alatt eledkerul kb 100? marmint ha van forgalom...
ha meg nincs forgalom akkor minek hirdetni?
szoval mi lesz? draga cuccok elol, mert ott meg ugyis koltseghatekony (persze nem nagyon porognek itt a draga dolgok) az olcsokat meg nem eri upol , sot igazan hirdetni se
meghirdetek mondjuk 1500ft ert egy memoriat? 300ft a feladas??? meg még upolom is? akkor inkabb kidobom a kukaba.. vagy vatera 10ft a feladasi dij!!!, es jutalekostul sem lesz 300ft...
szoval aki ezt kitalalta ugylatom a kozgazdasaghoz nem nagyon ert, akik meg az oldalt fejlesztették hááááát.. ott sem a szakertelmet latom
no ez volt az utolso a temaban, kéretlenül ugysem szabad tanacsot adni, mert az okosnak nincs ra szuksege, a buta meg ugyse fogadja meg.
peace
-
.:Kristian:.
addikt
Egy illetékest kérdeznék, hogy akiknek egyedi arcképük van, azok megkapják hardveraprón is? Csak, mert tényleg sokan már arcképről is felismerjük a másikat.
Nem találtam és nem is kaptam rá választ, azért merem megkérdezni még egyszer....
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Lehet hogy már volt, de én nem találok beállítási opciót arra, hogy egy oldalon ne csak 15 db. hirdetést listázzon. Sőt a listáztatás alapértelemezésén lehet változtatni?
Egyébként ettől már nem lesz lassabb ugye?(#3070) .: Kristian:.: ez a rész valamilyen szinten engem is érdekelne, hogy legalább a hirdető neve fog látszani a listánál/találatoknál? (nem a konkrét hirdetésben).
Van aki számára egy-egy ismert tag sokszor jobban felkelti(heti) az érdeklődést.[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Azért írnak sokan indulatból, mert csalódottak és nem tudják úgy használni az oldalt ahogy eddig. Biztos sok munka volt vele... de én ebbe most és később sem megyek bele, mert nem itt van a helye és biztos van más dolgotok is.
Csak azt tudnám írni, mint sokan mások előttem,hogy ezt nem így kellett volna. -
Poli32
csendes tag
Be se enged lépni se az új se a régi nickemmel !!! visszasirjuk a régit még sztem mert ez nem megy sehogy!
-
bibimad
senior tag
A személyeskedést ti kezdtétek el azzal,hogy csináltatok egy új Expressz hirdetési rendszert a jól bevált közösségi Hardver Apró oldalból.A probléma ott kezdődött,hogy anyagiasságba ment át részetekről a dolog,csak az igényeket nem mértétek fel megfelelően,mert tudomást sem vesztek a közösség tagjairól.
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
Joci??
senior tag
Úgy látom a gyorsasággal még mindig gondok vannak...
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Gyufaaa
veterán
válasz barca4ever #3064 üzenetére
Hát.... Nekem sem jön be egyáltalán. Tiszta expresszes. Egy nagyon jól működő oldal volt. Lehet, hogy csak megszokás kérdése, de egyenlőre nagyon unszimpatikus. Főleg, hogy a bejelentkezés és hírdetési funkciók egyenlőre elég bugosak. De hát majd csak lesz jobb. Azért kíváncsi vagyok a végkifejletre. Megszokás kérdése minden. Bár tényleg hiányozni fog a régi PH... Azért hajrá-hajrá, hogy mihamarabb normálisan használható legyen!!!!
A színezeten is lesz javítva? Mert elég érdekes a színösszeállítás. Hiányoznak a meleg színek, amik érdekesebbé teszik a látványt...
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Hardveraprót 1 réteg használta, és az a réteg bizton állíthatom, hogy nem ilyen gyerekes gagyi dizájnra vágyott. A technikai újítások jók, pontozó rendszer is kellett már, viszont ez a kinézet, majd nézegeti aki csinálta. Ilyenkor jön az, hogy várjam ki a végét, de nem, az alapjai nem tetszenek az egésznek, az pedig nem változik, ezt tapasztalatból mondom, techline-t se nézi kutya sem már, nem véletlenül.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Motion_Blur
félisten
válasz .:Kristian:. #3070 üzenetére
Ez engem is érdekelne
(#3076) bibimad: azért ez a hangnem kicsit sok szerintem... igazából még csak jogunk se lehet számon kérni semmit, hiszen a rendszer ingyenes volt és jelenleg is az (még).. nyilván az üzemeltetők érdeke is az hogy sokan fizessenek érte majd (sokan használják) azért szerintem a legtöbb kérdésben figyelembe fogják venni a leírtakat, egyszerűen ez az ő érdekük is
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
barca4ever
tag
Egyetértek!! Minek kellett az oldal arculatát megváltoztatni?
Úgy éreztem magam mikor beléptem a HA.-ra mint ha valami idegen oldalon járnék ahova most léptem be először!!!VISSZA A RÉGI FELÜLETET!!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
wikings2
őstag
válasz .:Kristian:. #3070 üzenetére
Nem is fogsz
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Rive
veterán
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
laci laci
addikt
Sok embernek tetszik.Aki csinálta ezt az oldal gratulálnék.A retardált öcsém jobbat csinálna
Elbuktam 1 pár üzletet ezek miatt.Nem kívánok semmit csak maradjon így örökké legalább mindenki elmegy innen.Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
BullZeye
veterán
Jut eszembe, ha ennyire fontos a védelem, és a biztonság, Paypal miért nincs az oldalon?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Stoney21
csendes tag
Ez komolyan botrányos... mindig ide jöttem erre az oldalra annyira jól átlátható volt minden és könnyen kezelhető, most belépni sem lehet... akartam volna vásárolni 1 órája, de nem tudok.
Katasztrófa az egész... webprogramozást is végeztem, és nem értem hogyan lehet egy ennyire hibás ****-t (próbálom kerülni a nyomdafestéket nem tűrő szavakat) élesben futtatni...
Számomra teljesen érthetetlen ez az egész, és valóban nem érdemes bugreportot írni, mert be sem tudok lépni... az egész egy bug... mint valami rossz vicc.
Jó sok felhasználót veszítenek most, de gondolom még így is megéri valamelyik pénzéhes nagyságnak, aki ezt kitalálta. Thx.
-
Bagira01
veterán
Nekem a fizetéssel alapvetően nem lenne bajom. Hirdetéseket se Up szerint rendeztem hanem időrendbe néztem mindig mi az új stb. Sajátokat is csak megszokásból uppoltam. Alapvetően az a gondom, hogy már a böngészés is nehézkes, árakról nem tudok informálódni. Más hirdetőoldalak nem ennyire hw specifikusak, össze-vissza elszállt árak, itt meg azért volt egy kényszer a reális áron tartásra. Jelenleg nálam a használt hw fogalma eltűnt az új apró megjelenésével
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ColoradoKid
csendes tag
Nem szeretem leszólni más mukáját, ki tudja mennyit dolgoztak vele, de komolyan, ez már nekem is sok.
Pénzt akarnak rajta keresni hát keressenek. Szerintem nem sok embert zavart volna ha a régi hardverapro fizetős lesz, főleg azokat nem akik sokat hirdettek.
De ez az átláthatatlan, használhatatlan, lassú, már neharagudjatok, de szemét?! Persze Magyarország mindenki keresni akar mindenen, nincs ezzel feltétlenül gond, de ilyen munkát kiadni a kezetek közül? És ezért pénzt kérni. Megnézem azt aki ezért fizetni fog. Engem jelenleg csak internet explorerel enged be, bármit akarok csinálni az 1-2 per. Vicc a köbön.
Nagyon sajnálom mert szerettem az oldalt, mint vevő és mint eladó is, de ennek most vége. Remélem valakinek feltűnik ez a 'piaci rés' és kijön egy új oldallal ami a régi nyomdokain lépked, az újat meg inkább felejtsük el.
RIP hardveerapro
----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----
-
Steve(AMD)
tag
Ha jól értelmezem, a hardverapro kikerült a prohardver, mobilarena, stb. lapcsaládok közül?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest