Hirdetés
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van ez így, különben az ablakemelő sokszor megbillenti az ablakot ha a sínek távolsága nem jó vagy deformalodott. Vagyis az üveg keresztben akár felmenni ami kézzel működtetés közben nem egyértelmű.
Régi Ford Falcon EF az összes ezzel szenvedett most már a bontoban is ritkaság. -
Petyyyyy
addikt
Hidd el, szívesen megúsztam volna ezt a szeretetcsomagot. Illetve részben nem, mert remek figurákkal sodort össze a sors emiatt.
Egyébként én is úgy érzem nincs már több reszelni való.Hieronymus - Jár a keksz, kitűnő észrevétel.
Mindkét alkalommal megvizsgáltuk szorult-e valami a szerkezetben, de nem. Sőt, a cseredarabokat is ellenőriztük. Csak azért is érdekes a dolog, mert a maradék három ajtóban egyetlen meghibásodás sem volt.
Luck Dragon - Köszike, igyekszem.
-
Szép kis írás, mire mindennel végzel ,plusz azok a felnik is rá kerülnek igazi patika paripa lesz.
Csak így tovább. -
" Eltört egy darabka műanyag, ugyanaz mint múltkor. Egyre jobban érik a gondolat, hogy legyártassam fémből."
Inkább azt kellene megnézni, hogy mi szorul abban a mechanikában. Normálisék azért raknak műanyagot a mozgatórendszerbe, hogy az törjön, ne az értékesebb alkatrész.
-
törölt tag
En is önsanyargató vagyok, a bontóból szedtem össze az autóim javát, de ez már nekem is sokk
Egyszerűbb lett volna felsorolni mi volt jó az autónigaz akkor nem lett volna 17 része csak max 1
Most mar tudom ilyen a villám kár
Szerintem már nem sok minden maradt amit ki lehet cserélni/javítani, úgyhogy körbe értél
Új hozzászólás Aktív témák
lo Augusztus 9 - Egy klubtagnak hála hazakerült egy szett 18-as Stila felni. Egyébként nagyon szép színben, csupán gyér...
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3070, 5070, 7060/ Hp Elitedesk/ ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest