Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz CPT.Pirk #8445 üzenetére

...meg lehet érdemes kezdésnek kicsit lightosabb fajtákkal indulni :DDD nálam is szép lassan épül a tolerancia: birds eye-ból is be tudtam anno erősíteni jól a kajákat, most meg már egyre gyakrabban rákívánok a reaper-re is... normál mennyiséget fogyasztani meg ilyen 100k-s paprikák mennek... nekem elsőre a jalapeno/birds eye páros vált be, mert lakásban jól elfértek, termettek bőséggel és nem fordultam fel egy körömnyi darabtól :DDD

...ezek a képen hasonlóak, mint amit előtte 1-2-vel linkeltem... asszony mondta, hogy megkóstolná ezt a szószt :D nem nagyon köszönte meg... habár neki abszolút nem jön be a reaper gyümölcsössége és ez vette el inkább a kedvét... szerintem jó szósz lett: krémes, nem túl tolakodóan fokhagymás, viszont a reaper miatt rúg egy nagyot pofába... levesbe egy kiskanálnyi tökéletesen elég volt :K

#8446: egy próbát megér :K a képeden a bal szélső mifajta, nem mondta? ilyen palántát kaptunk és 80%ban ebből főztem a szószt és elég izom lett...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés