Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz CPT.Pirk #8445 üzenetére
...meg lehet érdemes kezdésnek kicsit lightosabb fajtákkal indulni nálam is szép lassan épül a tolerancia: birds eye-ból is be tudtam anno erősíteni jól a kajákat, most meg már egyre gyakrabban rákívánok a reaper-re is... normál mennyiséget fogyasztani meg ilyen 100k-s paprikák mennek... nekem elsőre a jalapeno/birds eye páros vált be, mert lakásban jól elfértek, termettek bőséggel és nem fordultam fel egy körömnyi darabtól
...ezek a képen hasonlóak, mint amit előtte 1-2-vel linkeltem... asszony mondta, hogy megkóstolná ezt a szószt nem nagyon köszönte meg... habár neki abszolút nem jön be a reaper gyümölcsössége és ez vette el inkább a kedvét... szerintem jó szósz lett: krémes, nem túl tolakodóan fokhagymás, viszont a reaper miatt rúg egy nagyot pofába... levesbe egy kiskanálnyi tökéletesen elég volt
#8446: egy próbát megér a képeden a bal szélső mifajta, nem mondta? ilyen palántát kaptunk és 80%ban ebből főztem a szószt és elég izom lett...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest