Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is tolja a céges gépemen a képembe a win10 upgradet a drága, ahol maximum a cseles x-et tudom igénybe venni. nincs admin jogom, talán ez akadályozhatta meg a telepítést eddig. Valamint mi a francért az MM-be menjen az ember, amikor ott van a szájba csapott MS baromsága és a jogos supportja? nem az MM tolja a gépre a buzi frissítést, hanem az MS, vagyis takarítsa is le a trágyáját, ha összebasz valamit!
"Ez komolyan érv akart lenni? Ennél már csak az én apukám ő apukája erősebb lett volna szánalmasabb."
Végülis, te érveltél ezzel, hogy a gép többet ér a kiesett idöd pénzbeni megfeleltetésénél, szóval akkor kösz,hogy helyettem leóvodásozod magad.
-
Tikakukac
titán
A legszebb az, hogy Te meg az MS is eldönti, hogy másnak mennyit ér az ideje, mennyit az idegbaj, mennyit a nem visszaálló oprendszer miatti szopóroller meg az, hogy ki mit bír ki.
Szumma: hülye júzer, helikopter MS. Esetleg bedobhatnánk a végére, hogy "vegyé' almásat vagy Linuxot akkor", ultimate érv szokott lenni mikor kifogy a szufla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobil flották
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest