- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
"Háháháháháháhá, el is hisszük?" Birosag elhitte es ez a hivatalos allaspont.
"Gondolom a 10k $ abból a munkaórából jött össze, amiben a "mit mondjak, mit nem lehetett a géppel csinálni" gúglizásával töltött el." Miert, ez nem kiesett munkaora? Siman en is bevasalnam. Ha mar az MS-nel a manager rabolintott az a Win 10 upgrade-re akkor tisztaban vannak a kovetkezmenyekkel.
"de a nőci is megérdemelt volna egy pofáraesést - "nem hallottam róla" Valszeg nem szakmai oldalakat olvas - nehez ezt elhinni egy ... IT szakmai forumban? Talan megvan az ok amiert nem szeret tamagocsizni az atlag ember es inkabb tobb tabletet ertekesitettek mikozben PC-t csak ugyanannyit? ([link])
"miközben elég combos honlapja van" tovabba kisvallakozasoknal divat megbizni mas cegeket elkesziteni es karbantartani a sajat weblapjukat. Szoval teljesen irrelevans ez is.
"hanem tesco gazdaságos laptopot Home winnel" Nagyon valoszinu hogy - mint egy US kkv - nem tesco gazdasagos laptopot hasznal, ellenben teljesen mindegy hogy Home vagy PRO.
Teljesen jogosnak tartom, tulajdonkeppen mar vartam ilyen pereket.
Mar akkor kicsapta nalam a biztositekot amikor a Win 7 visszaszamolt 10 percrol es bezarta az alkalmazasokat a kozvetlen beleegyezesem nelkul. Elotte soha nem hallottam errol a "fejlesztesrol", a korabbi windowsok normalisak voltak es automatan szoktam hagyni az updatet.
Raadasul miutan kikapcsoltam ezt, egy office telepites visszakapcsolta a ficsort. Es tobb ismerosnel is lattam ezt a visszaszamlalast.Ilyen szintu upgrade eroszakossagot eddig meg nem igazan lattam. Minden eszkoz, TV, telefon, tablet etc. KERDEZI hogy szeretned-e frissiteni. Nem? akkor nem. Pont.
-
spammer
veterán
"Kiesett munkaórában nem érné el a laptop árát sem."
Még jó, hogy te tudod, ki mennyit kereshetett az kiesett idő alatt és hogy mennyi kártérítés járhat meg neki.
A Microsoftnak ez aprópénz volt, örüljön, hogy ennyivel elrendezték. Csak nehogy jöjjön pár dörzsölt Goldstein ügyvéd is, akik ráállnak az ilyen ügyekre, járna a Microsoftnak még pár pofon az ilyen aljas frissítési módszerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest