- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Írtam két példát ahol ez elképzelhetetlen."
Neked. Számodra elképzelhetetlen: számomra viszont cseppet sem az.
"De mondhatnám a telefontársaságokat a facebookot, ebay-t vagy a bookline-t is.
Egyiknél sem váltható ki ingyenes szoftverrel az amit használnak vagy maguk fejlesztettek."Megint csak adott a kérdés: honnan tudod? Szerintem egyik sem annyira nyitott világ, hogy tudd milyen költségek vannak mögötte. Főleg nem a szoftveres háttérben.
"És akkor még nem beszéltünk a bankrendszerről, az űriparról, az orvostudományról, stb, stb, stb."
Amikre megint nincsen rálátásod valószínű.. Bla--bla-bla... kezd unalmas lenni a téma meg a sok off. Megközelítőleg sem tudod megmondani pl. milyen rendszert használ a nemzetközi űrállomás, vagy hogy azt melyik cég mennyi pénzért fejlesztette ki, csak annyit, hogy valószínűleg súlyos ára volt. Egyáltalán nem vagyok benne annyira biztos, mint te...
Ezek nagyon nem jó példák tehát.
"Csak egy idea az ingyenes szoftver.... egy szegmens aminek megvan a helye, de terjedése objektív okok miatt korlátozott."
Még jó, hogy nem mindenki így gondolja.... hol is tartanánk most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest