- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkosa
csendes tag
válasz
Keeperv85 #46 üzenetére
A struktúrált szöveg akkor jön jól, ha nehéz létrában leprogramozni (pl. egy skálázást, vagy nemrégiben csináltam egy présgépet - 250 tonnás, 0,1mm pontossággal - ahol a szerszám/prizma paraméterekből szögfüggvényekkel kellet kiszámolni az elmozdulást). Ilyenkor hirtelen szerethető lesz a struktúrált szöveg.
Egyébként más alternatívák is vannak a PLC programozásra, nem csak a létra. Talán pont ez a baj - ezért látok mostanában annyi "lefagyott" programot.
Az előbbit tartom: szívesen látnám, milyen fejlesztőt használsz, hogyan kell beállítani, stb. Nagyon jókat láttam a neten (eclipse, netbeans, qt, stb.), de sajnos a howto-k elég elavultak (vagy csak én voltam esetlen), azok már rég nem az aktuális verziókat tartalmazták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest