- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#16939776 #58 üzenetére
Nem mondtam, hogy user error lenne. Egy 2ghz-es 28nm-es lófitty menjen már el only bordával, ha nálam x2 235e 45nm 2,7ghz-en alulfeszelve net alatt elment. De ugyanúgy elment más x2 is ezen az órajelen annyira alulfeszelve. Lehet a kupak alatt nem érintkezik jól a mag. Vagy a kupak nem annyira sík mint kellene, bár azt lehet látni. Az is lehet, mivel már jóval kisebb a csíkszélesség így a mag mérete és vele a hőleadó felülete is és úgy már tényleg lehet kevéske a borda. Azt mondtam amit én személy szerint kipróbáltam/használtam.
szerk: Ez a cucc jó megoldás lehet annak aki ráhackel egy 12-es halk ventit, vagy van elég szellőzés a házban. De fantáziát nem látok benne, van más cpu hűtő akár ekkora méretben is amelyiknek legalább az alja réz és van amiben van közvetlen érintkezésű hőcső is a magtól. Drágábbak, de legalább használhatóak. Azért kipróbálnám mit tud ez magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest