- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hm ide írtam valamit, de látom a percről percre kb. ilyen

Dehogy vagyok én kötözködős amúgy
Csak mások hatalmát nehezen viselem el, nomeg szeretem megragadni azokat a mások számára lényegtelen dolgokat
No de ha nagyon off volt, töröld csak nyugodtan, és ezért utólag is elnézésed kérem.
Amúgy valami gond lehet, hogy nem jön át ha valami nem kötözködés csak...szurka vagy mifene
-
JoeYi
őstag
szerintem viszont jó ötlet, csak éppenséggel sok baráti kapcsolatot fog megmérgezni. Arról nem is beszélve, hogy gyűjtő helye lesz azoknak az ingyenélőknek, akik szeretnek kunyerálni, bármiféle morális aggály nélkül.
Saját magamból kiindulva barátnak utálok a legjobban tartozni, még ha csak 1000 forintról is van szó, és kölcsön is csak nagyon ritkán adok. Nem én leszek a célközönség

Amúgy biztos jó szájt lesz, amíg meg nem veszi a t-online, akiknél nemtudom milyen fejlesztők vannak, de bizonyára nagyon sokat keresnek nagyon trehány munkával

ui.: most jutott eszembe, hogy az iwiwnek vmi szpeckós hardver háttere van, mert sose vettek igazán nagy adatbázis kezelni képest cuccokat, csak kibővítgették a meglévőt annyival, hogy menjen. Oracle powa, vmelyik szemináriumon erre voltak büszkék

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak mások hatalmát nehezen viselem el, nomeg szeretem megragadni azokat a mások számára lényegtelen dolgokat
Amúgy valami gond lehet, hogy nem jön át ha valami nem kötözködés csak...szurka vagy mifene