- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Spoiler! Tyler előző évadban Mystic Falls határát átlépve meghalt (megszűnt a varázslat ami hibridde tette), de az utolsó részben visszahozták a túlvilágról, mielött az összeomlott (és emberként tért vissza, akrivalatlan vérfarkas gennel).
A szöszivel is az előző évadban szakított, amikor Tyler elhatározta, hogy bosszút áll Klauson az anyja miatt és ezert otthagyja a szöszit egy időre, a csaj meg közben kufircolt egyet az erdőben Klaus-szal, mikor azok visszajöttek Mystic Fallsba megnézni Catherine halálát, vagy valami ilyesmi. -
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Miután az Originals pilot részét (ebben a sorozatban a 20. rész) láttam, eldöntöttem, hogy amint az elkezdődik, nem nézem tovább a TWD-t. Viszont kérem szépen egy olyan évadzárót rittyentettek össze, hogy ezt a döntésemet elnapolták egy évaddal későbbre, az biztos.
Spolier
Igazából Jeremy visszahozásának nem örülök, mivel belőle nem tudom, hogy mit lehetne még kihozni. Katherinet emberként látni vicces lesz, annak pedig még jobban örülök, hogy Silas nem halt meg, mivel a karakter egy teljesen lelketlen és stílustalan manipulálógép volt eddig, érdekes lesz látni, hogy mik lesznek az új céljai, most hogy már nincs meg a gyógyír. Az meg nálam külön pluszpont, hogy Stefant bedobta a tóba, nem bírtam már a nyálas pofikáját. Damonra leszek kíváncsi, remélem ez a nagy szerelem nem teszi egy pöccsé, Klaus távozása után ő az utsó szimpi férfiszereplő még.
Spoiler vége
Amit viszont jobban várok, mint egy új évadot, az a The Originals, amibe nincs szerelmi háromszög és talán a nyálas részeket is hanyagolják majd benne. Ha meg mégse lesz olyan jó, már csak Klaus miatt is megérdemel egy évadot

Valaki szokta innen nézni a paródiát is? DJ Károly meg a többiek
Elvileg nyáron jön a lezáró film a 4. évad jeleneteiből, én ki nem hagyom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
hm, az évadzáró ritka jó lett

-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Itt minden péntek reggel fent van angolul, a magyar felirat pedig általában délre, kora délutánra készül el: vampirnaplok.hu
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Először azt hittem valami Twilight utánzat, de aztán rátaláltam a bejegyzésedre és elkezdtem nézni. Kellemes csalódás
Persze nem egy Queen of the Damned vagy Interview with the vampire, de azért köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mesterséges intelligencia topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen routert?
- BMW topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvileg nyáron jön a lezáró film a 4. évad jeleneteiből, én ki nem hagyom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi vagyok, mit akar az Ősök anyja, meg arra, hogy ki gyilkolássza az embereket.