Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Itt sem tud senki mókolt firmware-ről, ami le tudja játszani az mkv fájlokat is?
-
lúzer
veterán
de most tényleg jobb?
gondolkodok egy konzolon, hangsúlyozottan CSAK game -
no, megadtátok nekem a jó hangulatot mára

-
Pacák
senior tag
Ez esetben én is csavarok egyet a képzelt történeten.

A következő pillanatban megjelenik a sápadt laktanyaparancsnok és bocsánatért esedezve tessékeli ki a döbbent újoncot a futkosóról.
Sosem vol jó ómen futkosóra küldeni a honvédelmi miniszter unokaöccsét, ha volt is olyan balek, hogy önként bevonuljon bakának, mint mi - egyszerű földi halandók.

-
Pacák
senior tag
-
twollah
nagyúr
Ebbol most holy war lesz vagy csak flame?
Bibibiiiii az en farkam nagyobb, mint a tied.
Fel kene mar noni es nem egymasra serenyen szart lapatolni
-
engusz
veterán
Nem versenyez a PS3 letisztultságával, de szép házikó a kekszbokszhoz. Kíváncsi leszek az árára.

-
megvannak annak is az előnyei, de egyrészt a metal gear solid 4 nem megy majd xboxon, másrészt a ps3 szép, kívánatos, az xbox pedig inkább tesco-gazdaságos-műanyag vmi. és napi szinten használom a bluetooth távirányítót (zeneszám átugrása másik szobából, stb), a wlant, a wireless kontrollert, a card readert, ha kel., stb.
-
anjani182
őstag
Ezt a kekszboxosok soha nem fogják belátni, úgy sem ismerik el, hogy a PS3 sokkal jobb vétel (volt), a 40GB verzió óta főleg! Én sem véletlen vettem, simán lehetett már akkor látni, hogy a PS3 egyre csak lekörözi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)