Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
Sziasztok!
Korábban kaptam tippet mosógép vásárlásra. Most lett esedékes a vásárlás. Sajnos a tipp nem elérhető a boltokban.
Így most ezt a típust találtam
Gorenje WA84CS erről van e esetleg véleményetek? Ami szimpatikus a gőz program rajta. Viszont picit hosszúnak tartják a mosási programokat. Viszont az utóbbi is 1 órás volt szóval ez nem feltétlenül gond. -
HurkaLES
tag
Sziasztok!
WHIRLPOOL FWSG 71283 BV EE N -rol esetleg valakinek véleménye, tapasztalata? Ma az Euronics-ban ezt ajánlották számomra. Így egyébként elég szimpatikusnak tűnt. És az ára is remek volt. (99.000). Ebben az árban vagy esetleg picit magasabb(120) árban van ettől jobb amiért érdemes a felárat kifizetni? -
HurkaLES
tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állok, és picit tanácstalan vagyok.
Árban egyébként 100-120 között gondolkodom. Nyilván tudom hogy ebben az árban csodákat nem érdemes várni. Viszont találtam inverteres motorral, elég szimpatikus jellemzőkkel Samsung mosógépet. Viszont sem jót sem rosszat nem igazán olvastam a Samsung gépekről. Nektek mi a véleményeteket?
Samsung WW70T4020EE - Ezt a típust ajánlották nekem. Amit említettek róla, hogy mindig jó illatú a ruha, jól most, halk.
Samsung WW65AA626AE - Illetve még ezt a típust néztem.
Igazából amik szimpatikusak voltak, hogy nagyon sok program van benne, elég sok funkció,(fertőtlenítő, Eco bubble). Nem zárkózom el egyebkent más márkától sem ha ezeket tudja és jobbak a visszajelzések. Viszont leírás alapján illetve vélemények alapján szimpatikusak voltak. Illetve ami még ehhez kapcsolódó kérdésem, hogy szürke színben csak néhány típus van?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN