Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz Hori05 #14161 üzenetére
LG webshopban is van 11% kedvezmény egyes gépekre ( ha új regisztràlt felhasználò vagy , akkor kapsz kupont amivel bàrmelyikre tudsz 11%ot aktivàlni). Ha több gépet veszel, mondjuk szàrítòt és egy mosògépet, akkor 16% jön le a végösszegből.
Én a múlthét pènteken rendeltem egy 10kg-os dd lg-t a shopbòl, ma màr elvileg délutàn itt lesz. Jah és ingyen házhozszállítàs és ha kéred, a régit el is viszik.De az elektrolux akciòi is nagyon jòk most.
[ Szerkesztve ]
-
Redlight2
tag
válasz Reynaldo #14142 üzenetére
Köszi meg neked is kalozhun
Most 7. éves a mosògép. Kb féléve kapott új csapàgyat, de màr kezdem hallani megint, h hangosodik a centri :/ Múltkor megfogadtam, ha megint elromlik nem javítattom, hanem csere. Mivel, akkor a 3. csapàggyal lett jò...meg a tengelyből is esztergàlni kellett egy picit... mivel lett vmi hangyànyi deformitása és emiatt a dob picit beleért a hàzba centrikor és kopogott. Ezt leszàmítva, meg vagyok elégedve az LG-vel.
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Az elektrolux PerfectCare 600 -700 -800 as gépek között mi a fő különbség? A kuponos akció most igen csábító. Egy DD-s LG helyett kellene, ami már másodjára kezd csapágyas lenni... a perfectcare gépeknek is hasonló hajtása van mint az lg directdrive-ja?
9-10Kg-os gépeket nézek 150-250ezer között. Igazából megint LG-t akartam, csak szembejött Reynaldo kuponos kommentje. Köszi a segítséget -
Redlight2
tag
Bocsànat a dupla hsz.-ért, màr nem tudom szerkezteni az előzőt. A bosch nàl hol talàlom ezt a visszatérítéses promòciòs leíràst? Van valami feltétele?
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
180-230ezer forint között ajánlanátok 8-9Kg /gőz / 1400ford. mosógépet?
-
Redlight2
tag
LG gőz mosógépekről mi a véleményetek?
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Melyiket ajànlanàtok ? Lg F2J5WN4W vagy LG F2J6WY0W ?
Az utóbbi 20ezerrel dràgàbb és gőzölős mosógép. Kérdés, hogy megéri-e ? Vagy ez a gőz cucc olyan mint a tv-ken a 3d, hogy szuper h van rajta , de max ha 2x hasznàlta az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Philips LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest