Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
"így kellene gondolkodnia mindenkinek de akkor mi lenne a technikai fejlődéssel, ugye"
Az, hogy akkor létezne technikai fejlődés, nempedig mesterségesen gerjesztett fake igények, a fizető vásárlókon bétatesztelve.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz blattida #7604 üzenetére
Csak visszautalásképpen;
Beleszereltem a 93 éves Beko 1.0 mosógépembe egy ilyet, így már tudom telóról indítani bármikor. Ezzel úgy érzem kimaxoltam a számomra valóban értelmes "okos" funkciókat
Köszi a segítséget mégegyszer!"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
Lehet hogy csak lejött egy cső. Vagy elrepedt, ahogy ungawa írta.
-
Blizzardking
őstag
"Sztem a víz lefolyásával/szivattyúzásával nincs gond, hanem a súlyautomatika rendszerévell lehet valami, de nagyon nem vagyok hozzáértő. Igyekszünk minden egyéb lehetséges dolgot kizárni, hogy kiderüljön mi is lehet a baja."
Ez alapján igen.
Bezzeg a régi szép időkben kijött a fürdőszobából, de a dolgát elvégezte!szerk - nincs olyan összefüggés hogy ha teletömöd jobban megcsinálja, ha meg alig van benne valami akkor szarakodik?
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
És mikor centrifugáz mit látsz? Pörög mint állat? Ha rendesen pörög, és csurog le a víz mindenütt, akkor csak úgy maradhat nedves a ruha ha nem szívja ki a vizet. Centrifugázás közben mennie kell a szivattyúnak.
Ha nem pörög fel, az más, de ezt szabad szemmel is meg tudod ítélni. Illetve ha elindítasz egy üres mosást, hogy a ruha ne zavarjon be, és kiszivattyúztatod vele a vizet, akkor a vízszintnek szemmel láthatóan csökkennie kell mint állat. Csinálj egy ciklust ruha nélkül, hogy lásd a vizet. Esetleg lehet lassabb fordulaton hogy ne gyilkold szét, a teszt szempontjából mindegy. Kiváncsi vagyok nagyon!Amerigo57 - "Ez is lehet a probléma , vagy hogy egy hibás darabot kaptál."
De mi a hiba? Ha nincs víz az üstben, és pörög mint atom, akkor a többi fizika.[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
Mi van, ha elindítasz egy üres mosást, egy kicsit vársz hogy elkezdje feltölteni vízzel, és utána kireseteled, majd elindítasz egy leeresztő programot, és kicsapatod a vizet egy vödörbe/kádba. így látod hogy megy-e a szivattyú rendesen. Belül is lehet valami, tuti van egy szűrő a szivattyú előtt, abban is lehet egy zokni, bár gondolom a szerelő ezt megnézte.
-
Blizzardking
őstag
Eldugult a cső amivel kiszívja a vizet, és ezért víz marad a dob alján. Nem is a gépben szokott eldugulni, hanem a falnál a bűzelzáróban. Te is ki tudod pucolni. Ezt erősíti meg hogy ha mégegyszer ráengeded a centrizést megcsinálja, Leszűkült a cső keresztmetszete, és adott idő alatt nem tudja kidobni az összes vizet.
Egy próbát megér."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
Sziasztok, félig off, de hátha vannak itt szerelők;
Ezeknek a kezelőpanelja a kb szabványos feszültségekkel (5V 12V 24V valamelyike) dolgozik?
Köszönöm ha valaki tudja"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420,14"4K UHD,i7-1185G7,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Dell Latitude 7420 I5-1145G7 / 16GB / 512GB NVME SSD / 14"FHD IPS / 4 mag, 8 szál
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN10,LTE
- HP Elitebook 840 G5,FHD,14",i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest