- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszó
tag
Nagyon köszönöm a válaszokat. Meg is vagyok győzve. Akkor inkább egy jó mosógép kb. 150 ezer ft-ig. Lényeg, hogy keskeny legyen. Nézegetem, de akkora a választék, hogy elveszek benne.
Örülnék egy-két jó tippnek. -
nyuszó
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mosó-szárítógépet. Panelban lakom, csak ez jöhet számításba. Abból is a keskenyebb verzó, ha lehet. A 60cm mély elég jól belógna az ajtóba. Most keskeny mosógépem van, az szuper méret. Egyedül vagyok, tehát elég a kicsi.
Milyet ajánlanátok? Max 250-300 ezer amit tudok érte adni.
Olyan sokan tiltakoznak ezek ellen a kombók ellen? Miért? Nem tudja ugyanazt mint ha külön két gép lenne? A szöszöket ezek is összegyűjtik és kitakarítható a gépből szárítás után?
Nekem főleg a portalanítás nagyon tetszik a szárítógépekben. -
nyuszó
tag
Én pont ilyen Samsung mosógépet vettem. Nagyon szuper. Rengeteg program van rajta. De mindentől el lehet térni és úgy variálhatom a hőfokot, a centrifuga fordulatot ahogy akarom. Csendes, nem rázkódik. Nagyon szépen mos, szinte száraz a ruha, mégsem gyűrött. Illatosak a ruhák. Az pedig hab a tortán, hogy a fürdőszoba dísze, nagyon szép.
-
nyuszó
tag
A pályázatban megadott email címre érkezett a következő szöveg:
Tisztelt Pályázó!
Kérjük lépjen be a pályázati portálra és olvassa el a miniszteri döntésről kapott dokumentumokat. Felhívjuk figyelmét, hogy támogató döntés estén a támogatás felhasználására a Támogató Okirat kézhezvételét követően 60 nap áll rendelkezésre.
Tisztelettel:
Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft.
BAZ megyében lakom, az utolsó nap, július 15.-én adtam be a pályázatot.
Nem kell megijedni, eddig nagyon kevesen kapták meg. A jövő héten biztos mindenkit értesítenek. -
nyuszó
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Támogatói Okirat a mosógép cserére!
Mehetek vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest