Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vámpírságból kigyógyultam, hála az égnek.
xbox meg nem izgat, mert nincs rá metal gear, ahogy a pc sem, mert ahhoz, hogy tényleg jó legyen, drága kell, ráadásul a nappaliban nem az igazi, no meg bootol a lelkem. megszoktam kb-re a ps3 kontrollert, azonkívül beszerzek majd egy splitfish fragfx kontrollert, és akkor gecózás lesz!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Vámpír lettem az Oblivionban, és ez nekem most nagyon fáj. Őszintén. Először csak fura álmaim voltak, meg érzékeny...
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- H61M-DS2 +1x8GB DDR3 +G2030/G860 +Stock cooler
- Pixel Watch érdekel!
- Eladó egy hibátlan dobozos GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti GAMING OC 6GB GDDR6 videokártya.
- Eladó/cserélhető normál állapotú Apple Watch S7, 45mm, GPS + Cellular, 85% akku + rengeteg szíj
- Szép állapotú, keveset használt, karcmentes Nintendo Switch + táska
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest