Hirdetés
- Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egés és ATK 99G Air Xsoft XL egérpad.
- Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vámpírságból kigyógyultam, hála az égnek.
xbox meg nem izgat, mert nincs rá metal gear, ahogy a pc sem, mert ahhoz, hogy tényleg jó legyen, drága kell, ráadásul a nappaliban nem az igazi, no meg bootol a lelkem. megszoktam kb-re a ps3 kontrollert, azonkívül beszerzek majd egy splitfish fragfx kontrollert, és akkor gecózás lesz!!!! -
törölt tag
Jaja, ki lehet gyogyulni a vampirsagbol es utana hiaba kapod el megint (''you contracted bla-bla-bla'') nem leszel megint vampir. Persze amig ki nem gyogyulsz, többnyire csak ejszaka lehet mozogni...
-
tkazmer
addikt
Van ebből pc demo? Valahogy nem sikerült rábukkanom, remélem, csak rosszul kerestem..
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ki lehet gyógyulni a vámpírságból, PC-n legalábbis...
Nekem sikerült, bár még nem voltam napérzékeny.
-
Lenry
félisten
nem kell előlről kezdened: elballagsz a Skingradi grófhoz aki szintén vámpír, meg a felesége is az és ő ad egy questet, aminek a végén kapsz egy potiont amitől visszaváltozol... vagy ha minden este megharapsz egy-két alvó NPC-t, akkor elmúlnak egy időre a tünetek...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
És a full hd lcd tv mennyi volt?
-
rudi
nagyúr
145k most egy PS3. Itt alul [link] van egy konfig 160k-ért, abból le kell venni a 44k-s TFT-t és hozzá kell adni 20k-t a Radeon X1950 XT-hez. No, azzal a géppel HDR+AA-val megy majd az Oblivion úgy mint PS3-on és egér+billentyűzettel ezerszer jobb lesz kezeni. PS3 kontrollerrel kicsit neccesebb hátrálás közben íjjal pontosan fejbelövögetni az Ogret mint PC-n
-
sanyixXx
senior tag
na hogy pont te ne tudjál megfelelő gépet szerezni ehhez ár alatt...
-
Ra3
őstag
önigazolásra: megjelent xbox360-ra is
nekem sajnos egyelőre meg kellett válnom tőle az időrablás miatt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vámpír lettem az Oblivionban, és ez nekem most nagyon fáj. Őszintén. Először csak fura álmaim voltak, meg érzékeny...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest