Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
vámpírságból kigyógyultam, hála az égnek.
xbox meg nem izgat, mert nincs rá metal gear, ahogy a pc sem, mert ahhoz, hogy tényleg jó legyen, drága kell, ráadásul a nappaliban nem az igazi, no meg bootol a lelkem. megszoktam kb-re a ps3 kontrollert, azonkívül beszerzek majd egy splitfish fragfx kontrollert, és akkor gecózás lesz!!!!ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
törölt tag
Jaja, ki lehet gyogyulni a vampirsagbol es utana hiaba kapod el megint (''you contracted bla-bla-bla'') nem leszel megint vampir. Persze amig ki nem gyogyulsz, többnyire csak ejszaka lehet mozogni...
-
tkazmer
addikt
Van ebből pc demo? Valahogy nem sikerült rábukkanom, remélem, csak rosszul kerestem..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ki lehet gyógyulni a vámpírságból, PC-n legalábbis... Nekem sikerült, bár még nem voltam napérzékeny.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Lenry
félisten
nem kell előlről kezdened: elballagsz a Skingradi grófhoz aki szintén vámpír, meg a felesége is az és ő ad egy questet, aminek a végén kapsz egy potiont amitől visszaváltozol... vagy ha minden este megharapsz egy-két alvó NPC-t, akkor elmúlnak egy időre a tünetek...
[Szerkesztve]Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
(Kolombusz)
veterán
És a full hd lcd tv mennyi volt?
-
rudi
nagyúr
145k most egy PS3. Itt alul [link] van egy konfig 160k-ért, abból le kell venni a 44k-s TFT-t és hozzá kell adni 20k-t a Radeon X1950 XT-hez. No, azzal a géppel HDR+AA-val megy majd az Oblivion úgy mint PS3-on és egér+billentyűzettel ezerszer jobb lesz kezeni. PS3 kontrollerrel kicsit neccesebb hátrálás közben íjjal pontosan fejbelövögetni az Ogret mint PC-n
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
sanyixXx
senior tag
na hogy pont te ne tudjál megfelelő gépet szerezni ehhez ár alatt...
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Ra3
őstag
önigazolásra: megjelent xbox360-ra is
nekem sajnos egyelőre meg kellett válnom tőle az időrablás miatt''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest