- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Természetesen Magyarországon is egyre durvább a bűnözés.
Szerencse, hogy az ilyen ''leszámolásszerű'' rablások egyenlőre csak Pestet érintik.
Még egy ok arra, hogy ne költözzek a fővárosba. -
Akheron
senior tag
Értem - itt másként írnak az esetről.
Nem erről a konkrét történésről akartam véleményt alkotni, hisz bárki összehazudhat bármit róla, ezt jól tudom; inkább csak általánosságban írtam, amit írtam. Abszolút nem vagyok egyébként az erőszak híve, csak úgy gondolom, hogy a kirakatagresszivitásra hajlamosaknak nem árt tisztában lenniük azzal, hogy az átlagemberek passzivitására építve visszaéléseket elkövetni nem egy életbiztosítás. -
Jenő
aktív tag
-
tkazmer
addikt
-
Akheron
senior tag
Igen, ez így van. De ettől függetlenül úgy gondolnám, hogy az illető ezentúl háromszor is meggondolja majd, hogy antiszociális viselkedésre adja-e a fejét. És ha ez esetleg valóban így van, akkor ha mindenkit meglőnének, aki így viselkedik, a végén senki sem viselkedne így, és lövöldözés sem lenne.

-
tkazmer
addikt
-
Akheron
senior tag
A körúton történt eset elkövetője viszont nem marasztalható el szükségképpen, szvsz. A cikkben is szerepelt, hogy a ''fiatal'' rugdosta a villamost. Szerintem nagyjából mindannyian tudjuk, hogy milyen emberek szoktak villamost rugdosni...

-
Retekegér
MODERÁTOR
-
Akheron
senior tag
-
cousin333
addikt
-
tkazmer
addikt
Tavasz van, mindenkiben megnőtt a tenniakarás. Valaki az írásban linkelt módokon vezeti ezt le...
-
Szabesz
őstag
-
Peet210
őstag
-
lorcsi
veterán
-
sh4d0w
félisten
Nem hiszem, hogy a híreket hallgatva ezen meg kell lepődni. Ma állítólag idehaza 800.000 embert gyógykezelnek vmilyen agybajjal és nyilván van még jópár, akit nem. Megdöbbentően magas ez a szám; ha még számolunk 200.000 embert (csak hasraütés), akit nem kezelnek, az azt jelenti, hogy minden 10. ember kezelésre szorul...
A másik hír arról szól, hogy gyors ütemben nő a funkcionális analfabéták száma; ismeri a számokat, betűket, csak éppen nem érti, amit olvas. Ha pl. a gázpisztoly használati utasítására rá van írva, hogy ne lőj fejre vele, nem érti... Az ilyen eseteket igen szigorúan kellene szankcionálni, de hát a bírói gyakorlat még a lóf...t sem tántorítja el a cselekmény elkövetésétől. -
joghurt
addikt
''Jobb''?
Ha már ennyi hülye sajtótermék, csatorna és portál van, miért nem lehet legalább egy, ami megkímél az ilyenektől? Lehet cinikusnak nevezni, de nem érdekel, hogy Timbuktuban újabb két embert beleztek ki. Az sem érdekel, hogy melyik magyar ''sztár'' éppen kit dugott meg vagy kivel szakított. Nem érdekel továbbá a politikusok default anyázása, csak az engem már érintő döntések illetve döntéselőkészítések. Nincs szükségem annak tudatára sem, hogy feldarabolta és kukába dobta.
Ha megnézed a kereskedelmi csatornákat 18:00 és 19:30 között, csak ezeket kapod. Index/origo főoldal szintén ilyenekkel van tele, bár valamivel jobb kitöltési tényezővel. -
lesaux
veterán
-
MiQ
csendes tag
''It's not the world that's gotten so much worse, but the news coverage that's gotten so much better.'' - GILBERT KEITH CHESTERTON (1874 - 1936)
-
piqla
őstag
-
lorcsi
veterán
szerintem a régi parasztemberek a tanyákon meg falvakban sokkal állatiasabbak voltak, azok is műveltek iyleneket...sajnos
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
ollie
MODERÁTOR
A múlt héten az egyik villamoson is meglőttek valakit.
Meg találtak egy halott csecsemőt egy kútban. Az anyja letagadta, hogy egyáltalán terhes volt, pedig az orvosok egyértelműen megállapították, hogy a napokban szült. Lehet, hogy mégsem olyan jó ez a szex a házasság előtt mozgalom?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem erről a konkrét történésről akartam véleményt alkotni, hisz bárki összehazudhat bármit róla, ezt jól tudom; inkább csak általánosságban írtam, amit írtam. Abszolút nem vagyok egyébként az erőszak híve, csak úgy gondolom, hogy a kirakatagresszivitásra hajlamosaknak nem árt tisztában lenniük azzal, hogy az átlagemberek passzivitására építve visszaéléseket elkövetni nem egy életbiztosítás.