Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
A "normális", és a nem normális abszolút nézőpont kérdése. Rengeteg kultúra rengeteg társadalmi norma, ez tény.
Az is tény, hogy egy társadalmon belüli "normális", (tehát sokak által felállított norma) nem más, mint a populáció véletlen számú (elég kicsi szám) egyedének az átlaga!
Innentől kezdve, ha összeszedjük azt a 10000 "nem norálist", és ez lesz a "kontrollcsoport" (tehát a populáció ezen tagjai alapján mérünk átlagot) akkor rögvest kiderül, hogy van mellette 10.000.000 nem normális
Nincs egyetlen olyan ember sem, akire nem lehet 3-4 vagy több psychiátriai kórképet diagnosztizálni, tehát SENKI sem normális a világon. És ez így van rendjén!Nem szeretnék érzelmileg labilisnak tünni (boldog kapcsolatban élek, egy rakás gyönyörű Magyar gyermeket nevelve), de mikor elolvastam Vakegérke Egereiről szóló néhány sort, gondoltam, felolvasom a Páromnak is, hallgassa már meg ugyan, viszont a felénél mondtam, inkább olvassa megának...eléggé gombócos lett a torkom...lehet, én sem vagyok "normális"...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest