Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
t72killer
üzenetére
Így néz ki a 12-40 korrigálatlan képe a szélesebb végén, szóval az a lencsekorrekció nagyon is jól jön.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Nno, videónyúzás vége, kb 80 percet sikerült egy akksiról lőni némi mozgatással, stabival (=nem folyton asztalra téve üldögélt a kamera).
Megpróbáltam monitorra kötni, sajna az se segített a 30perces limit megkerülésében (mintha HDMI recorderekkel meg lehetne kerülni az ilyesmit).
Melegedni azért melegedett a gépezet, a kellemes szobahőfokon dolgozva az akksi 80perc után kivéve elég meleg volt az akksi+az akku helyére benyúlva forró volt a fémes rész.
-
MrChris
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Lehet állítani, Panássan vannak autoisoval, expokorrekcióval anomáliák... Viszont úgy általában tárcsákra nem sikerült kitennem az iso állítást. Azt hogyan kell?
Szerencsére ez az EU limit engem nem érint
6 perc volt a leghosszabb snitt, amúgy 2percen belül vagyok amit még le is vagdosok. -
hito
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Nem csak hogy nem jó jel, de ha nem pont annyi fér az SD-dre (ennek esélye 1:100000-hez
), akkor biztos lehetsz benne, hogy nem tűnt el a limit. Mondom, az sajnos csak a rendszert állítja át, a limittel semmit nem csinál. A limit távozásának az az egyik eredménye a limit nélküli felvételi lehetőségen túlmenően, hogy kiírja az SD-dnek megfelelő felvételi hosszt a 29:59 helyén.Próbáld a tárcsát manual videó módban indítani a felvételt. Bár elvileg A, S, M-ben is kéne tudnod állítani ezeket a paramétereket felvétel közben ha jól emlékszem. Mind1, azért legyen csak manual videó módban.
Viszont RX100-nál tényleg van működő megoldás a limit törlésére. Ahogy NX500-nál is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MrChris: 2 éves tervbe beletéve

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez Panasonic. Észre sem veszed és nemsokára már a többi gyártó logikusan felépített menüjétől fogsz a falnak menni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

beszereztem külső usb-s akkutöltőt, +1 eredeti akksit (meg ugye van az usb-s dummy). Ezzel, ugyan arról az adapterről gyorsabban feltölti.

Sarga haromszor volt, meg atallt az NTSC-nek megfelelo framerate-re, de ennyi.
Van erről valami linked esetleg? RX100-nál már lehetséges, de Panánál nem hallottam működő megoldásról a GH2 óta.