Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
RX100-ból nekem a iv-es verzió van, az uis megfőne 5percnyi 4k után
. Érdekes ez a limit kérdés, mert az ntsc-átállítós videók alatt többen is kommentelték, hogy kiszedte a 30perces limitet. Egyelőre tölti az akksit, ha kész, játszok még vele egy kicsit, azért elég komoly fegyvertény lenne az időlimit kinyírása.#47: ISO-t gombbal gondoltam, csak rekeszt akartam állítani és nem ment - bár lehet, hogy az NTSC-átállás kavarta meg a beállításokat és újra végig kell menjek a menün.
-
t72killer
titán
Akkor valamit rosszul állítottam be, hiába tekergetem a tekerentyűket/nyomom a nyomantyúkat, 4k30p felvétel (megvolt az NTSC átállás) közben nem történik semmi. Most megy a nyúzás, hogy kipróbáljam a 30perces limitet, de úgy tűnik előbb le fog merülni az akksi
. Amúgy a kép jobb alsó sarkában r29:59-ről indult a számláló, ami nem jó jel 
-
t72killer
titán
Itt azt írja, hogy 30perces limit sincs.
Elvileg régióváltásról van szó, és az amcsi GX85 (=GX80) nincs lekorlátozva.Ja, konkrét gx80-as videó a megfelelő gombokhoz.
#39: Hnap kipróbálom ezt a 30perces kérdést tényleg

-
t72killer
titán
Parancsolj
Hnap kipróbálom, hogy az 1.1-es FW alatt megy-e.#32: azért AF-csodákra még egy drága Metabones adapterrel se számíts. Persze, jól hangzik pl egy tamron 2,8/18-50 ráakasztása speedboosterrel (=2/13-35) - ha emlékeim nem csalnak, ez volt a legjobb megfizethető APSc alapzoom. Viszont ezek az obik PDAF-re vannak felkészítve, PDAF szenzorokat pedig eddig csak egy m43 vázba, az e-m1-be tettek.
Adaptált obiknál arra is oda kell figyelni, hogy a kisebb szenzor pixelei is kisebbek, ergo az optikai hibák hamarabb előjönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Érdekes ez a limit kérdés, mert az
Egyenlőre az élesség fétisemet bőven kielégíti a gx80 4k-ja az 1080p-s rendszereken, sőt, kicsit gondban vagyok az így keletkező diszkrét élekkel.