Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolem
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hajrá! Meglesem.
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Jó hír, lesz teszt, még a hónap végén.

-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Sajnos úgy tűnik, nem fog összejönni a CM1 vs 808 teszt, hacsak nem áld meg valaki eggyel egy-két hétre.
Ami éppen nálam van, kamerahibás... -
HoaryFox
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Egyperkettőhármas

-
nullpoint
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én is arra gondoltam de rohadt hülyén hangzik

-
zolem
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
De, jöhet bármilyen teszt. Ez is tetszett. Csak a szenzor méretre allergiás vagyok. 😂
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
"El lehet játszogatni vele, de ahogy a cikkben is leírtam, az átlagos, "katt és kész" használatra jobb egy mai teló."
Arra egy akkori teló is jobb...
Nem túl sokat fejlődtek azóta, max. a képminőség. -
GeryFlash
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Bátran írd, nagyon minőségi, alapos teszt, nagyon jó volt olvasni

-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát igen.

Nem is olyan régen a Kodak Ektra-t láttam sok cikkben. [link]
A tesztek alapján egy sz@r lett.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mármint a próbálkozások száma?
-
Dr.NX
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
"két olyan dolgot spóroltak ki a masinából, amit azért egy ilyen telefonba – főleg egy ekkora házba – véleményem szerint illett volna beletenni. Az egyik a zoom-mechanizmus, ugyanis, ha a kamerával rá akarunk közelíteni egy témára, csak digitálisan tehetjük meg"
Azért egy fix fényerejű f2.8-as 3x zoomos objektív egyrész jóval nagyobb (lásd Sony RX100 III), másrészt a zoomobjektívek általában képminőségben is elmaradnak a fix gyújtótávolságú objektívektől. -
Kleroo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
2014 nem volt rég. Akkor már bőven fasza szoftverek voltak.
Nem megyek messze. a Note4-em nappal partiban van az S7-el, és 2014ben jelent meg.Szóval szerintem egyszerűen valami félrement az R&D részlegen. GYALÁZNIA kellene a kis érzékelős telókat.

Javasolnám hogy a 100% crophoz más részletet válassz, rengeteg képen nagyon szépen kijön a nagy szenzor részletező képe. Ezen pont szinte semmi nem látszik. Ha gondolod priviben segítek.
Nappal 100%ban nézve szépen látszik a részleteken hogy jobb, sokkal(ezt meg kéne azért jegyezni a cikkben) és nem a "pixeles" felbontás okán.
Viszont dinamikában, tónusokban hááát... szóóval kár hogy csak ennyit tud

Az esti képeket is újra kell gondolni. Nem bírta bevenni az agyam hogy miért csinál jobb képet a Samu, hiába van fényerő előny.
Exif: Samu: 1/10 is250 C1 1/50 Iso 3200 Wóó!
Így azért más a leányzó fekvése. 1/15öt ki lehet azért tartani telóval ebben a 28-30mm körüli tartományban kis koncentrációval. Lehet a végén még jó lesz 
-
K_Gabor
tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, olvastam a hsz-ekben, várom is most már

Én se az android-ért, se a full tapi telefonokért nem vagyok oda, de egy ilyen Panasonic-ot lehet el tudnék viselni
-
kottafej
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Köszi!

-
G-Guts
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Az OIS inkább a hardver része.
-
Francia91
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Összehasonlítottam az 1020-asom fotóival... Szerintem odaveri az 1020-ast, vagy legalábbis piszok szoros meccs lenne...
tudom, hogy nagynak számít. Nekem Fuji S9600-som van, abban is "csak" 1/1,5"-os szenzor van, és az sem számít kicsinek...
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Kicsit módosítottam, hogy egyértelműbb legyen, mire gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest