- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kék még valóban nem tökéletes, ezt beismerem. Ez az első ilyen próbálkozásom.
a menük és kommentekhez szegélyt nem valószínű, hogy fogok tenni, de egy eltérő árnyalatot lehet, hogy belerakok.
Mindenesetre a jelenlegi kinézetet azzal a céllal csináltam ilyenre, hogy minimalista, modern megjelenése legyen a dolognak.
Majd még kigondolok rá valamit.A szögletes dizájnon egyébként fogok finomítani idővel.
Ez a fajta zajminta nekem is tetszik egyébként.
De még nem nagyon gondoltam rá, hogy beépítsem.
De akkor ezt is felírom magamnak.Az egyébként tény, hogy van pár dolog, amire még nincs egy bejáratott megvalósításom, de majd még dolgozom azokon.
Ilyenek például a gombok is, amiket egyszer kiszíneztem, főként azért, mert kísérleteztem, milyen szinten lehet módosítani őket, de azóta úgy hagytam őket, mert még nem foglalkoztam különösebben velük.
És ezért vannak szögletes meg lekerekített gombok is, mert nem egy időben készültek.Egyébként most abszolút a Red Alert HA-0.6 van fókuszban, ami fog pár egyedi megoldást tartogatni, amik ha beválnak, akkor beépítek máshova.
Sőt, akkor már egy előzetest most megosztok veled, amivel láthatod, hogy épp hogy haladok vele, és akkor már most tesztelheted: [.CSS]
Mindenesetre a részletes kommenteket, meg egyáltalán azt, hogy foglalkozol a témával, azt nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest