- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Csináltam egy apróbb javítást a Purple Daemonhoz, emellett pedig a Sky Blue-t is felhoztam vele egy szintre.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
mekker
őstag
válasz sz.balazs.95 #89 üzenetére
Nem néz ki rosszul ez a lila verzió
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
Letölthető a Sky Blue 0.9 első bétája a PH lapcsaládhoz.
Még béta, szóval sok minden kiforratlan.szerk.: még nem tudom, hogy lesz-e béta2.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Április 1.-én lesz kint a Sky Blue 0.9 béta 1.
Azért béta, mert még sok minden félkész vagy megoldatlan az új dizájnban, ugyanakkor már elégrégóta csinálom ahhoz, hogy legyen valami látható eredménye isösszeszedett ahhoz, hogy kiadjam.Szokás szerint ez sem lesz fent a UserStyles-on, mint bármelyik eddigi béta kiadás.
-
sz.balazs.95
veterán
Elkészült a 3. frissítés is a Red Alert Hardverapró 0.6-hoz.
(természetesen ezzel párhuzamosan a Sky Blue 0.9 is készülődik, de annak még kicsit odébb van a kiadása. )
Illetve lényeges még megemlítenem, hogy a következő főverzióval, azaz a 0.10-zel valószínűleg megvárom a PH új, reszponzív dizájnját, és majd amit arra készítek, az lesz a 0.10.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Készítettem egy külön css-t, PH+ néven.
Különböző apróságokat tartalmaz, amivel jobban működik a PH lapcsalád.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Ma közzétettem a 0.8.5-öt, letölthető a UserStyles.org-ról is, illetve .css fájlokként is a tárhelyemről
Ezzel együtt a 0.8 és 0.8.1 támogatása megszűnt.A 0.8.5 fő újítása, hogy bekerültek a Red Alertbe az Evergreen 0.8.5-ben és Sky Blue 0.8.5-ben elkészített újítások és hibajavítások, emellett a témaszínt is lecseréltem a Hardverapróban használt #a61f22 vörösre.
A Red Alert következő főverziója a 0.9 lesz, ami a Sky Blue 0.9-ben megjelenő dizájnra épül.
Ugyanakkor aki a régi dizájnt preferálja, azok számára a 0.8.x további javításokat fog tartalmazni, igaz ez már zömében az esetleges visszajelzések alapján lesznek elkészítve. Vagyis párhuzamosan fog menni a 0.8.x és a 0.9.x.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Kint van az Evergreen 0.8.5, mely a még novemberben kiadott Sky Blue 0.8.5-re épül.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Itt egy példa arra, hogy kb. mire lehet számítani majd a 0.9-nél az új dizájnra.
-
sz.balazs.95
veterán
Letölthető a Red Alert hardverapró 0.6 a UserStyles-ról.
Ezzel együtt a Logout bejegyzést is átalakítottam hogy a felépítése átláthatóbb legyen.
-
sz.balazs.95
veterán
Most úgy tervezem, hogy január végéig elkészítem a Red Alert Hardverapró 0.6-ot, majd visszamenőleg elkészítem a 0.8.5-öt Red Alertre és Evergreenre, amíg nincs kész a 0.9 az új dizájnnal, majd jön a Sky Blue 0.9, majd a másik kettőből is a 0.9.
Ami még nincs így beütemezve, az az Evergreen illetve a Sky Blue Hardverapró és Gépigény.
-
mekker
őstag
válasz sz.balazs.95 #75 üzenetére
Határozottan jobb.
Követem továbbra is ezt a fórumszálat, hogy mi forr ki belőle.
Szerintem érdemes vele foglalkozni, mert alig van itthon pár ember, aki css skinekre szánja az idejét, és meg is osztja, frissítgeti időnként. Esetleg ha már úgy érzed, érdemes lenne fórumon és Logouton valami nagyonn hírverést csapni neki.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
sz.balazs.95
veterán
A kék még valóban nem tökéletes, ezt beismerem. Ez az első ilyen próbálkozásom.
a menük és kommentekhez szegélyt nem valószínű, hogy fogok tenni, de egy eltérő árnyalatot lehet, hogy belerakok.
Mindenesetre a jelenlegi kinézetet azzal a céllal csináltam ilyenre, hogy minimalista, modern megjelenése legyen a dolognak.
Majd még kigondolok rá valamit.A szögletes dizájnon egyébként fogok finomítani idővel.
Ez a fajta zajminta nekem is tetszik egyébként. De még nem nagyon gondoltam rá, hogy beépítsem.
De akkor ezt is felírom magamnak.Az egyébként tény, hogy van pár dolog, amire még nincs egy bejáratott megvalósításom, de majd még dolgozom azokon.
Ilyenek például a gombok is, amiket egyszer kiszíneztem, főként azért, mert kísérleteztem, milyen szinten lehet módosítani őket, de azóta úgy hagytam őket, mert még nem foglalkoztam különösebben velük.
És ezért vannak szögletes meg lekerekített gombok is, mert nem egy időben készültek.Egyébként most abszolút a Red Alert HA-0.6 van fókuszban, ami fog pár egyedi megoldást tartogatni, amik ha beválnak, akkor beépítek máshova.
Sőt, akkor már egy előzetest most megosztok veled, amivel láthatod, hogy épp hogy haladok vele, és akkor már most tesztelheted: [.CSS]
Mindenesetre a részletes kommenteket, meg egyáltalán azt, hogy foglalkozol a témával, azt nagyon köszönöm.
-
mekker
őstag
válasz sz.balazs.95 #71 üzenetére
A Red már halad, de a kék esetén nem szerencsés ez a sötét alapon sötét, pedig én is törekszem sötét témákat használni ahol lehet.
Pl. a fekete szöveg éppen csak kitűnik a sötétszürke háttérből, ami hosszú távon fárasztja a látást, nem kényelmes (ami fórumnál főbűn). Nyilván az #FFF fehér alapon #000 fekete sem valami szerencsés hosszú olvasásra (pl. SG fórum).A menük, cikkek dobozai (és a kommentek is kicsit) olyanok, mintha csak lógnának a levegőben. Valami minimális elválasztó szín, vagy szegély kéne olda - nem hiába voltak benne eredetileg is.
Esetleg ha valami egyedit szeretnél, akkor lehetne hasonló színes oldalcsíkok, és vízszintes elválasztók, mint a 444/Index-en. Semelyik dizájnja nem valami szimpatikus, de egy ilyen színes modba talán jól beleillene ez az oldalcsíkos dolog.
Nem is magukkal a színekkel van a bajom, hanem az összeállítással. Itt elég jól látszik, hogy egy kis területre 5-6 egymástól teljesen elütő szín van zsúfolva. Ez ilyen ezredfordulós webdizájn hatását kelti.A rusztikus formákba, illetve a hátterekbe is bele kéne vinni valami "smooth", letisztult dizájnt. Pl. trapézok és hatszög alakú dolgok helyett letisztultabb formák; finom árnyékok a dobozoknak; valami finom átmenetes, vagy mintás hátterek alkalmazása.
Itt sem feltétlen ezekre a minimáldizájnos pasztell átmenetekre gondolok, de valami nagyon finom halszálkaminta, vagy átlós csíkozás (mint az SG fórumon), vagy valami minimál minta.
Pl. ez megtetszett az egyik YT skinben ez az aszfaltszerű zajminta (ki hinné, hogy ez jól nézne ki, de mégis működik):Ott van mintának még az Imgur hasonló designnal és színekkel:
Semmi extra, mégis úgy egyben van az egész.Nem szeretnék beleszólni a dologba, örülök hogy valaki foglalkozik a PH skinelésével, de ha nem csak magadnak szeretnéd csinálni a ezeketet, akkor sokat kéne finomítani a stíluson. Gondolom azért vezetsz nyilvános logot is a fejlesztésekről, mert a közösségnek készítenéd. Akkor viszont tényleg jobban át kéne gondolnod, mert ez így semmi pluszt nem ad hozzá az oldal dizájnjához, használhatóságához pár részleten kívül (ezek például kifejezetten tetszenek), sőt több helyen ront is azon.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
A pasztell színeket konkrétan direkt kerülöm, mivel a falra tudok tőlük mászni. Nagyon nem az én világom, és pont elég baj,ó az, hogy mindenki ész nélkül majmolja egymástól, szóval majd pont az kéne még, hogy a saját CSS-eimet ilyen szembaszó pasztell színűre csináljam...
Pontosan melyik rész az, ahol a szöveg nem elég kontrasztos?
A szövegblokkok meg megintcsak, direkt nincsenek kiemelve kerettel.
Egyelőre ragaszkodok ehhez a megoldáshoz, és nem tervezek rajta változtatni.A javasolt színvilághoz még annyit hozzátennék, hogy tervben van egy olyan CSS készítése is, ami a nagyon régi, 2001-2 körüli barna PH! színvilágát hozná vissza valamilyen formában, de ez egyelőre még csak terv.
-
mekker
őstag
Szerintem a színek nagyon nincsenek rendben. Pasztellesebb színeket, illetve kontrasztosabb szöveges részt kellene készíteni. Az is fontos szerintem, hogy úgy elkülönüljenek a szöveges blokkok a háttérelemektől, mint most.
A logón is van mit finomítani. Ha minimalista irányelvet követ a dolog, akkor tényleg legyen is az.
Hasonló színösszeállítások, plussz mellé valami pasztelles piros/zöld/kék paletta jól mutatna, és olvasható is maradna tőle az oldal:
-
sz.balazs.95
veterán
Kint a Sky Blue MOD 0.8.5
A továbbiakban elsősorban a Hardveraprós Red Alertre és a Gépigényes Red Alertre fogok fókuszálni, ezt követően fogom elkészíteni a Red Alerthez, az Evergreenhez, valamint a Sky Bluehoz a 0.8.5a-t.
-
sz.balazs.95
veterán
újítás:
Az aláírás sokkal menőbb lett szerintem így.
kisebb betűméret, középre van igazítva, és el van különítve a hsz. tartalmi részétől vizuálisan, de még sincs kihangsúlyozva.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Kint van a 0.8.4a, mint a Red Alerthez, mind az Evergreenhez.
1-2 apró javítást tartalmaz, illetvet azért lett a-verziós, mert a kétféle mod-ot ezzel hoztam "szinkronba".
A 0.8.5 egy újabb fajta szín lesz, míg a 0.8.5a szintén egy olyan kiadás, mely szinkronba hozza a különböző modokat.
-
sz.balazs.95
veterán
szinte pont egy vonalban vannak
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #56 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
És a 0.8.2 is elkészült
-
sz.balazs.95
veterán
Letölthető a 0.8.1
-
mekker
őstag
válasz sz.balazs.95 #51 üzenetére
Ja így már megvan
-
-
sz.balazs.95
veterán
Színátmeneten gondolkodtam már, de egyelőre nem szeretnék berakni sehova.
A téma utólagos átszínezhetősége lehetséges, de egyelőre elég macerás, bár dolgozom rajta, hogy egyszerűbb legyen.
Árnyékolást azért nem szeretnék, mert a mod kifejezetten a minimalizmusra törekszik.
-
mekker
őstag
Meg nálam látszik az eredeti logó is, ez kimaradt szerintem:
#head .logo a{
background:none;!important
}[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Jó lett, bár kissé rikítóak a színek. Lehetnének a pirosak bordóba nyúlóak, a képes részeknél az élekre, logók alá csinálj árnyékolást, háttérnek meg különböző paneleknek pedig be lehetne rakni kellően finom, 2-3 színes átmeneteket.
-
sz.balazs.95
veterán
A soron következő verzió, azaz a 0.8.1 két fontos újítást fog tartalmazni:
Egyrészt mobilbarát lesz, azaz a mobilnézet is megfelelően fog megjelenni vele.
Másrészt pedig a telepítés után könnyedén át lehet majd színezni a felületet tetszőleges színűre, most ugyanis ez még egy elég komplex feladat lenne a jelenlegi szerkezettel.
-
sz.balazs.95
veterán
Megjelent a 0.8, mely a 0.7.3-at és a 0.8rc2-t váltja le.
A legfőbb újítás, hogy most már külön vannak oldalanként a rájuk vonatkozó css.
Ezzel együtt a 0.5 bővített támogatása megszűnt, a OneDrive-ról törölve lett.
-
sz.balazs.95
veterán
Info:
A 0.8-tól kezdve kétféle css fog tartozni 1-1 oldalhoz:
lesz egy, ami minden oldalra egyaránt érvényes lesz, ez lesz a közös css, és lesz egy, ami oldalanként lesz más és más.
Tehát minden oldal a közös css-ből és az adott oldalra szabott css-ből fog állni.
Erre főként azért van szükség, hogy a változtatásokat egyszerűbb legyen kivitelezni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #43 üzenetére
Ja, és még ez is újítás:
-
sz.balazs.95
veterán
Megjelent a 0.7.3 ( PH & MA & IT & GP), a 0.8rc2 (LO) és a HA-0.1 (HA):
A 0.7.3 további apróságokat rejt magában a 0.7.3-hoz képest, a 0.8rc2 pedig főként ezeknek az újdonságoknak az átemelését kapta meg.
Idővel a két vonal a 0.8-ban fog egyesülni. (Ezzel kapcsolatban még konkrét dátumot nem tudok mondani.)
1-2 újítás:
Az on és off hsz.-ek fejléce vizuálisan jobban el vannak különítve:
(Illetve most már a Gamepodon is helyesen jelelennek meg a színek!)A Logout oldalsó menüje is le lett cserélve:
-
sz.balazs.95
veterán
Megjelent a 0.7.2 és a 0.8rc1.
A 0.7.2 a korábbi 0.7.1-et váltja közvetlenül, mely egy régóta jelenlévő hibát javít: Méghozzá azt, hogy eddig a háttér mindenhol megjelent, illetve esetenként elcsúszott a fejlécen elhelyezett reklámsáv miatt.
Ezzel szemben a 0.8rc1 kizárólag a Logouthoz érhető el, mint első tesztverziója a 0.8-nak, illetve első nyílt tesztverziója a Logoutos modnak.
A későbbiekben a többi oldal is fokozatosan meg fogja kapni a 0.8-at értelemszerűen, addig viszont a 0.7 és a 0.8 párhuzamosan fog futni.
-
sz.balazs.95
veterán
Kint is a 0.7.1.
Immáron az ATW szerveréről töltődnek be a képek, ha minden igaz.
(Egyébként így mintha gyorsabb is lenne )Remélhetőleg az átállás zökkenőmentesen történt, és lezajlani is hasonlóképpen fog.
-
sz.balazs.95
veterán
Szolgálati közlemény:
A 0.7.1-es verziótól kezdődően a továbbiakban a modhoz tartozó képek nem a OneDrive-on fognak lenni, hanem egy saját atw-webhelyen, és onnan lesznek belinkelve a képek.
Ezzel együtt a már nem támogatott verziókhoz tartozó fájlok törlésre kerülnek a OneDrive tárhelyről, így azok a továbbiakban nem lesznek használhatóak.
Jelen pillanatban egyedül a 0.4.1-es verzió, illetve a 0.7rc verziók érintettek ebben, így azok nem fognak megfelelően működni.
-
sz.balazs.95
veterán
a tervezettnél hamarabb, de megjelent a 0.7 is!
Ezzel már remélhetőleg rendesen működik a nyereményjáték felülete is.
Ezzel együtt a 0.4.1 támogatása megszűnt, a 0.6.1-é pedig EXT-be került.
-
sz.balazs.95
veterán
a korábbi tervekkel ellentétben lesz rc4-es verzió is, és azután fog jönni a 0.7.
aztán szusszanok egyet, és utána jönnek a 0.8-as rc-k.
-
sz.balazs.95
veterán
Elérhető az RC3!
Talán a legnagyobb újdonság ezúttal az, hogy most már a Prohardver mellett a Mobilarénával is működik! (többé-kevésbé...)
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
update:
nagyjából kezd kialakulni, hogyan fogom tudni a lehető legegyszerűbben elérhetővé tenni a mod-ot a teljes PH! lapcsaládra.
-
sz.balazs.95
veterán
fent van a userstyles.org-on is, annak érdekében, hogy a 0.7 megjelenése a lehető legsimábban történhessen meg.
-
sz.balazs.95
veterán
kint az RC2!
méghozzá tovább bővített ikonokkal, és egy új logóval.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
most itt tartok az ikonkészlettel:
-
sz.balazs.95
veterán
van még 1-2 tervem, de a technikai megvalósításuk még odébb van.
(pl. tervezem bővíteni a smiley készletet, a szövegdobozt szabadon méretezhetővé szeretném tenni, meg 1-2 ilyen dolgokat tervezek. illetve ezután a lapcsalád többi tagjára is ki szeretném terjeszteni a mod-ot.)
-
Mr Dini
addikt
válasz sz.balazs.95 #27 üzenetére
Hamár indikátor, remélem hamar eljut az indikátor a lúgosig!
Már most is nagyon karaj, kiváncsi vagyok mit hozol még ki belőle... Hajrá!!!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
sz.balazs.95
veterán
egyrészt kint a 0.7rc1, másrészt mostantól a bejegyzésben egy indikátor jelzi az adott verzió státuszát.
Úgy tervezem, hogy még egy rc2 és egy rc3 lesz, és azután jön a 0.7!
és az már két forrásból is elérhető lesz.viszont a későbbiekben az rc kiadások csak .css fájlként lesznek letölthetőek.
-
sz.balazs.95
veterán
-
spammer
veterán
válasz sz.balazs.95 #24 üzenetére
Nem véletlenül javasoltam a userstyles oldalát. A Firefoxnak kell a "document" info a tetejére, viszont azon az oldalon keresztül a gombra kattintva a Chrome alá is helyesen fog települni. Felesleges minden verziót külön fáljban közzétenni, aztán a júzernek kézzel frissíteni, másolgatni, törölgetni belőle stb.
Ott rákattintanak a zöld gombra és kész. Ha te frissíted a scriptet azon oldalon, akkor jelezheted itt a fórumban, hogy van frissebb, és ha a böngészőjükben nem frissült volna még. akkor csak a userstyle addonban csak kell nyomni egy frissítés gombot és kész.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #23 üzenetére
mégse jó.
ha kitörlöm azt a részt, akkor a Firefox nem tudja hozzátársítani az oldalhoz.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
van egy kis probléma:ha viszont kitörlöm, akkor nem csak a prohardveren, hanem mindenhol máshol az lesz érvényben, legalábbis Firefox-szal.na ilyenkor mi van?semmi, megvan a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
-
sz.balazs.95
veterán
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Nagyon cool lett! Én ugyan a rőt rókát használom, de Chrome alatt nem működik ez miatt:
"@-moz-document domain("prohardver.hu") {"
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
spammer
veterán
Szerintem egyszerűbb, ha itt osztod meg: userstyles.org. Onnan 1 kattintással telepíthető, ott tudod frissíteni is, és így a felhasználók böngészője is automatikusan tudja frissíteni, ugyanúgy, mint bármelyik addont.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
sz.balazs.95
veterán
alternatív R5 logó:
majd jó lesz a lábléchez.
-
sz.balazs.95
veterán
0.6.1:
- javított ikonok
- a teljes prohardver.hu felirat kattintható
- szélesebb .input panel (hsz.-íráshoz, adatlaphoz, stb.) 660px helyett 800px.
- kontrasztosabb megjelenés
- piros [ Szerkesztve ] felirat
- a reklámtömbök jobban megkülönböztethetőek, mint eddig.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz sz.balazs.95 #14 üzenetére
Van egy olyan erzesem, hogy lezso6 munkanelkuli lesz hamarosan.
-
sz.balazs.95
veterán
*teszt hsz*
szövegszövegszöveg
szövegszövegszöveg
Az bug legyen vagy feature, hogy az off hsz.-ben az off-ba rakott szövegnek más színe van, mint a hsz. többi részének?
magyarán hogy a dupla-off is saját színnel rendelkezik.
szerk2.: közben eszembe jutott, hogy a [ Szerkesztve ] felirat lehetne piros, mert az mégiscsak milyen jól mutat.
holnap jön a 0.6.1, ott már ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #12 üzenetére
persze, hogy kimaradt valami:
na erre pillanatnyilag semmi ötletem.
szerk.:
semmi, nem szóltam:
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Jelenleg az ikonkészlet feltérképezése, illetve cseréje itt tart:
a dolognak annyi nehézsége van, hogy van olyan ikon, amire még nem jöttem rá, hogy .css-ben hogyan tudnám cserélni.
Ilyen pl. a kedvencekhez tartozó 3 ikon.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MineFox54
őstag
válasz sz.balazs.95 #10 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
A 0.6 is kész.
Főként az ikonok és egyéb apróságok lettek javítva benne.
Illetve megoldottam a Lenovo .css-ben sokakat zavaró piros betűket is.pl. az egyik legszembetűnőbb változás valószínűleg ez lesz.:
szegény maci oda se mer nézni.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
kint a 0.5.
(a keret meg még maradt. de legalább a háttér oké, meg még sok más is. )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
FLATRONW
őstag
válasz sz.balazs.95 #4 üzenetére
Operára is elérhető: [link]
-
MineFox54
őstag
válasz sz.balazs.95 #4 üzenetére
Ja, hogy azzal
-
MineFox54
őstag
válasz sz.balazs.95 #2 üzenetére
És én ezt majd hogyan tudom használni? Addon-al?
-
sz.balazs.95
veterán
Igen.
Úgy tervezem, hogy a 0.4 már bárki számára elérhető lesz, addig még 1-2 dolgot viszont mindenképpen meg kéne csinálni.
pl. hogy a háttér középre legyen igazítva, meg hogy ne legyen keret az oldal körül.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
titán
UP! Beindult a gozgep latom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest