- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #16 üzenetére
Support for 2-way/ 3-way ATI CrossFireX™ technology
Hivatalos gyártói oldalról másolva. Az alaplap (foglalat) a szar mint írtam is, ha pedig megnézted volna a bejegyzés végén lévő két képet plusz olvastad volna amit itt hozzászólásokban írtam, nem írtad volna ezt.
De ha kell csak neked bele rakok egy darab kártyát a felső slotba (legyen az egy low profilos semmi) hogy lásd akkor sem fog menni x16-on!
-
válasz
LamerGyuri #4 üzenetére
A helyzet az, hogy ennél jobb alaplap nem volt fent HA-n (még most sincs), azért esett erre a választás. Ahogy fentebb #6 ergoGnomik is írta, az első és második slot x16-ot tud, a harmadik pedig osztozik a harmadikkal. Éppen ezért nem is gondoltam erre az osztozás dologra (jelenleg egyébként a középső és legalsó foglalatban vannak a kártyák). Valami magával a foglalattal lehet (próbáltam már nem egyszer tisztítani, de nem segített). Pedig egyébként egy elég megbízható fórumtárstól vásároltam (teszt képeket is kértem, és minden rendben volt vele), így tényleg nem tudom ez most mi lehet.
Ez a serialos dolog nem rossz ötlet, erre valahogy nem gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged