- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Az i7 2010-be inkább 20k lesz szerintem. Az megéri előre tervezni egyén válogatja van aki nem bontja meg abiztos gépét párévig amit vett drága pénzen de olyan is van akik állandóan fejlesztenk mert ez a hobbijuk és pénz mag is van rá. Én csúcs procit megjelenés után vennék kb 1-1.5-évvel. utána az jó ideig elég.
-
glutamin
őstag
-
vante
aktív tag
Sok értelme nem volt ennek az írásnak, mert akkora már nem lesz ilyen terméke. Kivonja a forgalomból, és egy másikkal helyettesíti, ami majd ugyanebben az árkategóriában lesz.
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
Sztem az i7 20K alatt lesz bőven...főleg ha az AMD is fog elég erős verseny alternatívát kínálni..
-
glutamin
őstag
Nekem is az a tapasztalatom, hogy előbb vonják ki a forgalomból a drágább termékeket, mintsem, hogy nagyon lemenne az áruk.
-
joshua7
veterán
Aranyos, de ezek kb 1 év múlva sehol sem lesznek már. 2012...
-
Jó elgondolás, de az Intel leépíti a 775-ös procik forgalmazását, elsőként a Q szériát. Így lehet némi eltérés. A használtpiaci árát meg a látnok se mondja meg.(pl. X1950 8-10K évek óta
)
-
csimav
őstag
Örülnék, ha csinálnál egy ilyen írást a mostani csúcskategóriás VGA-k ról és Alaplapokról.
-
Dany007
veterán
5-7 hónapot még csak megéri várni. De 2,5-3 évet nemigazán.
Hiába lesz akkor olcsó a proci, ha mondjuk az akkori újnak számító gémekhez meg már édes kevés lesz. Vagy mondjuk az akkori VGA-kat nem fogja tudni kihajtani. -
whiz
aktív tag
A hiba csak annyi, hogy 2012-ben - talán az i7-i5-öt leszámítva - nem nagyon lesznek már ilyen procik a boltok polcain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest