- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Sajnos még nincs róla infó. Pedig ez engem is nagyon érdekel. Szeretem a csendet.
-
stevve
veterán
-
zeg
őstag
Vajon az Intel 3150 lesz olyan 'erős' mint az x3100? Ez utóbbival azért a régebbi játékok (pl. Postal2, Serious Sam1) már elég szépen mennek.
Megj.: már megint az a tükrös kijelző...
-
Translator
tag
Nem tudjátok, ez a Dell is ventillátormentes?
-
upszilon
őstag
-
FTeR
addikt
-
FTeR
addikt
-
.mf
veterán
Egy ideig elérhető volt az N280-hoz a GN40 chipset (Atom 1,5. generáció), amiben X4500 volt; viszont az enyhe felára miatt szinte senki sem használta, egy-két termékbejelentésre ugyan futotta, de sorozatban gyártást már nem hallottam.
---
Lifebook szériába soroltak egy sima netbookot? Ez a lifebook név (brand) kiárusítása, lealázása

-
stevve
veterán
-
wolruf
őstag
-
D.Orion
veterán
Azt nem tudom, de ha meglesed ezt a videót, akkor fülig érő mosoly tulajdonosa leszel.
Találkozhatsz a legújabb-legszebb desing-al rendelkező netbook-okkal. Valamelyik mellé már hord táska sem kell, mert gyárilag van rajta "hordfül".

Láthatsz a videón elsőrangú előlapi kivezetéseket.

Háttérben működő Fermit.

És persze egy olyan "szép" marketing leányzót aki mindezt bemutatja neked, de a szöveget a kamera melletti tábláról olvassa.

-
mv
aktív tag
-
stevve
veterán
-
FTeR
addikt
mijaza kerek gödör a fuji tapi jobb oldalán?
-
aram01
nagyúr
ez a Fujitsu MH380 nagyon szép
-
FRENK1988
veterán
-
stevve
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Kéne ehhez a pinetrailhez egy ion2 kiegészítés és meg is lenne a következő gépem.
Sajna ahogy látom, az nvidia az intellel perben áll, az amd meg ugye ati vonalról ellensége, szóval az ion2-nek sok reménye nem lehet, hacsak a via nem dob piacra valami életképes cpu-chipkészlet párost elérhető áron, de erre megint nincs sok esély. Jobban jár az nvidia, ha nekiáll cpu-t fejleszteni ebbe a szegmensbe. -
devast
addikt
-
devast
addikt
-
stevve
veterán
-
negyedes
addikt
-
Gonosz15
aktív tag
-
devast
addikt
-
stevve
veterán
-
Harlek
tag
Persze, de vannak olyan perverz állatok, mint én, akik szeretnék kombinálni a netbookok mobilitását és működési idejét a HD videók nézésével, a kijelző méretétől függetlenül. Volt szerencsém már filmet nézni Nokia 5800-ason, ahhoz képest 10.1 már tiszta IMAX.

(Egyébként már mobiltelefonokba is elkezdtek HDMI kimentet és lejátszára alkalmas hardwaret rakni, gondolom ott se a képernyőn nézik az emberek az 1080p filmeket.)
-
stevve
veterán
-
D.Orion
veterán
Az a grafikus vezérlő megint no comment...
Kíváncsi vagyok a 330-as és a 450-es atom erőviszonyra... -
upszilon
őstag
-
Szlovi
senior tag
-
Harlek
tag
-
stevve
veterán
A Dell a szokásos profi módon alkotott tetszetőset. Ha ilyen minibe ruháznék, ebben a kategóriában is csak Dell csöppséget vennék.
Arra azonban még mindig nem jöttem rá, hogy én ezt hol tudnám használni, ahol egy laptopot esetleg nem. Nyilván a hosszú üzemidő, mondhatnák sokat, de talán 9 órát nem utazgatok, ha meg igen, nem akarnám végig a monitort bámulni.

-
FRENK1988
veterán
Áhg nagyob bejövős a HP gép (külsőre)

-
golya87
őstag
-
Harlek
tag
Hmm, pedig mintha már kezdtek volna elterjedni a HDMI csatlakozók, de ha az új konfigot használják a gyártók, akkor megint le fog maradni, mivel a grafikus vezérlő hurka a HD videókhoz? Lehet én látom rosszul, de ez mintha visszalépés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Robot fűnyírók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Próbálni természetesen nem próbáltam még ilyet.
Aztán lehet, hogy a kétmagos atom erősebb...