Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csakhogy a jósolgatást ebben az esetben a Huawei vezetése végezte.
Ebben a cikkben igen. Ellenben amikor feltételezett réseket lát az Usa a hálózati eszközökben és ezek alapján ad ki szankciót az mi szerinted? És te erre adod az áldásodat. Tudtommal ezt még senkinek se sikerült bizonyítania. Szóval nem csak a Huwaei jósolgat. Sőt minden cég szokott hasonló számokat közreadni. Még az Apple is.
Az Intel cuccaiban meglévő rések persze teljesen rendben vannak. De lehetne ide még egy rakás céget felsorolni.
Szóval csak az én hazugságaim stb miatt fórumozol? Hát most így szóhoz se jutok... akkora a megtiszteltetés. És még én hazudozok amikor ilyeneket írsz le. Van egy rakás topik ahol ott se vagyok, azokkal mi van? A jelzők aggatásáról meg leszokhatnál már végre.A 149 hsz túlzás volt. Jeleztem a modiknak hogy töröljék. Bocsika
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest