- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Fletesedes az kinek tetszik kinek nem. Nekem nagyon bejön . Sokszinubb mint amikor meg 4s használtam . Meg azért azóta került sok okosság az iOS be. Elhiszem hogy régen esetleg gyorsabb, stabilabb volt, de mint mondtam nálam ennek jele nincs. De nyilván a frissítéssel ha valami nálam is jobb lesz annak csak örülök , de ha nem változna semmi akkor sem bankodnek.
-
malphitee
senior tag
Nexus5 rol. És van olyan gyors ez sőt ... Nagyon imádom az iPhone t, megszerettem. Temérdek dologban jobb mint egy nexus 5 sőt , most ahogy át gondolom semmiben nem tud fölé kerekedni, egyedül az azonnali legújabb frissítés megkapasaban van az iPhone mellett. Összeszerelése minőség , iOS , stabilitás , hangszóró , dac ( azt hittem először hogy beszarok, úgy szól ugyan azzal a fulessel mint amivel azt használtam ) kijelző , meg úgy minden. Ezt mind osszegyurtam, és a vége az hogy soha többet Android . Csak a prémium Apple . Halat adok az égnek hogy 1-1 Ben el tudtam cserélni n5 egy fehér 32gb makulátlan i5-re. iPhone 6 tervben van, utána pedig egy air, aztán viszlát best
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest