- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jah én tudok rá magyarázatot. valószínűleg te egy belakott gépen teszteltél, ő meg egy friss installon. és még ezer más oka van. pl hogy marhára nem volt vga limites a beállítás... kb ezek jutnak hírtelen eszembe, a merevlemez és a memória ennyit soha nem fog beleszólni a tesztekbe.
-
törölt tag
harag nincs, sőt tudod mit? hiszek neked ha megmagyarázod hogy fullhd meg kimaxolt vga limites beállításokban mikor és miért szól bele az fpsek számába a memória és a merevlemez, és mennyire. lehet hogy én tévedek ekkorát, de akkor magyarázd el kérlek a technikai hátterét is ahogy én megtettem nagyvonalakban. de ha szeretnéd kifejthetem bővebben is a nézőpontomat
-
törölt tag
hogymi? mert a merevlemez és a memória egy tipikusan vga limites beállítás mellett mit csinál hogy nem akad? hangosabban szurkol a gpu nak, virágokat szór, vagy mi? értsük már meg hogy fullhd + mindenféle eyecandy tologatása fölfele VGA limites beállítás. ott az a szűk keresztmetszet. nem hogy a vinyó vagy a memória, de a processzor se nyom sokat a latban, mert a cpu hamarabb végez az adott képkockához tartozó számolással mint a gpu.
de lehet hogy igazad van, és legközelebb ha kolléga jön hozzám hogy te figyu fullhd extrahiperultrafullmax beállításon nincs 30 fps, akkor majd javaslok neki memóriát meg vinyót
de lehet hogy ha kicseréli a házát már az is hoz valamit nem?
ez tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest